Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Eljött vala a ribancok kora

2012.12.26. 16:22

Nem, kivételesen nem csak Facebook. A napokban meglátogattuk a Gyakorikérdések nevű weboldalt. Leszámítva, hogy ennél már csak a privi.hu látogatói képviselnek mélyebb színvonalat, önmagában egész jó oldal lenne. Van azonban egy "szerelem, szex" kategória, ahol bizony megdöbbenve tapasztaltuk: eljött a ribancok kora!

Már az is mélyen elgondolkodtató, hogy minden második kérdés "Terhes vagyok? Pedig vigyáztunk, és a barátom időben kihúzta." jellegű. (Semmi gáz, legalább nem fogy olyan ütemben a népesség.) De amikor meglátom a "12 éves vagyok, és még szűz, olyan gáz, ki akarja elvenni?" jellegű kérdéseket, na akkor környékez a gigantikus nagy agyfasz. Mert ugye manapság ez a dicsőség. Nem, nem vagyok az a prűd fajta, aki szerint várni kell a házasságig az elsővel. Egyáltalán nem vagyok ez a típus, sőt, ezt egetverő nagy baromságnak tartom. Még azt sem ítélem el, ha valaki korán (mondjuk 16 évesen) veszíti el... ha az normális körülmények közt történt. De azért a másik szélsőséges végletbe sem kéne átcsúszni. Normálisabb körökben azért volt valami értéke a szüzességnek. Megtiszteltetés, ha valakinek mi vagyunk az elsők. De ez, amit itt látok? Mert az, hogy valaki huszonévesen már nagyon vágyik a szexre, és bánkódik, hogy még nem volt senkije, megértem. De hogy 15-16 évesen már siránkoznak, hogy még miért szűzek? Sőt! Ahogy látom, egyre többen már 14, sőt, 13 évesen is már nyavajognak, hogy őket még nem farkalta meg senki (fiúk esetében azon, hogy ők még nem farkaltak meg senkit). Remélem, hogy nem csak én tartom ezt szánalmasnak.

Aztán persze majd pár év múlva ők lesznek azok, akik sírnak, hogy nem volt egy normális kapcsolatuk sem, meg hogy 17 évesen már kiégtek, és nyavajpgnak, hogy vajon miért nem kellenek senkinek? Ők lesznek azok, akiknek egy párkapcsolat nem áll semmiből, mint kúrások sorozatából. Persze, amikor már 12 évesen rászoknak, hogy egy "kapcsolat" úgy kezdődik, hogy dugnak egyet (nem szeretkeznek, mert ez nem nevezhető annak, csak egy szimpla, már rutinszerű dugásnak), aztán amikor már nem új nekik, akkor meg rájönnek, hogy végső soron kurvára nem bírják egymást. Talán nem véletlenül - mondom, értelmesebb körökben - az a párkapcsolat kialakításának módja, hogy ha tetszik, vagy szimpatikus valaki, azzal előbb randizunk, majd ha minden jól alakul, megvan az összhang és az érzelmek, akkor összejönnek, és végül ha már kellőképp harmonikus kapcsolatban vannak, sor kerülhet a szeretkezésre is. Nem ám úgy, hogy aki kicsit tetszik (vagy elég sok volt a pia), azzal gyorsan dugnak egyet, majd összejönnek, végül pedig esetleg nagyritkán, az esetek elenyésző hányadában meg is szeretik egymást. Hát ezért tart itt a színvonal. Bátran mondhatjuk, hogy eljött vala a ribancok kora.

Egyébként ha agyfasz kerülget, gyakran archaizálok. Hans Walterhasser írását olvashatták.

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr874982273

süti beállítások módosítása