Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napjainkban egyre nagyobb teret kapnak mindennapi életünkben a számítógépek és az Internet. Így van ez a társkereséssel is, már teljesen általánossá vált, hogy magányosabb emberek szerencsét próbálnak az internetes társkeresőkön is. Mai cikkünk ennek a buktatóit tárgyalja.

Miután én, Jürgen Torres férfi vagyok (bár ezt némelyik munkatársam megkérdőjelezi), ezért a társra vágyó hölgyeket vesszük górcső alá. De a szebbik nem képviselői se keseredjenek el, már készül a női rovatunk első cikke, melyet Szájensz Béla ír.

Miután az Interneten akárki akármit mondhat magáról, csak a fényképes társkeresőkkel érdemes foglalkozni. Több ezer társkereső adatlapot végignézve ezen személyeket – a feltöltött fényképek alapján – a következő csoportokba lehet sorolni:

  • Habár fényképes társkeresőre regisztrál, a fényképe helyett valami absztrakt képet tölt fel. Néha maguk helyett a kutyájuk, macskájuk, rosszabb esetben lovuk képét teszik ki. Ennek a jelenségnek még nem derítettem ki a pontos okát, de vélhetően vagy marha ronda, vagy marha gátlásos a hölgy, vagy egyszerűen úgy gondolja, a pasikat jobban megfogja egy „Morzsi kutya a tökeit nyalja” című kép, mint egy arckép a csajról.
  • Nem magukról tesznek ki képet. Fénykép gyanánt az ikertestvérük, pasijuk, unokatestvérük, nagyszüleik, vagy a szomszéd néni képét teszik ki. Legeslegrosszabb esetben valamely menő vámpíros film szereplőjének a képét rakják ki. Aztán csodálkozik, ha a pasi nem rá, hanem a képen szereplő szomszéd Julcsa nénire lesz rákattanva.
  • Mivel a képük legalább 20 méter távolságból készült, ezért semmi nem vehető ki belőle. Rosszabb esetben még a nap is szemből sütött, esélytelenné téve a képen látható személy azonosítását.
  • Ugyan a kép normális távolságból készült, viszont olyan idétlen szögből, ami megint csak lehetetlenné teszi a személy felismerését. Lehetséges okok: a csaj vagy emo, vagy ronda. Ritkább esetben nem tudja, hogy kell kezelni a fényképezőgépet.
  • A legjobb barátnőjével közös képet rakott ki. Ilyenkor – ha semmi más nem utal rá, hogy melyikük az illető – általában a kevésbé szép az, aki társat keres.
  • Csoportképet rak ki. Aztán ember legyen a talpán, aki rájön, hogy melyikük ő.
  • Legalább 5 évvel ezelőtti képet tesz fel magáról. Ez a hölgy részéről is rázós dolog, mivel a pasi könnyen a kisebbik lánytesó karjaiban köthet ki.
  • Részben vagy teljesen meztelen képet tesz közzé. Vagy mással nem bírja megfogni a pasikat, vagy egyszerűen ennyire rossz az öltözködési kultúrája.
  • Túl homályos a kép. Semmi gond vele, csak nem ért a fényképezőgépekhez.
  • Rendes képet tesz ki magáról, amin ő látható, teljesen kivehetően, normális szögből fényképezve, és testének legalább 50%-át ruha fedi. Nagyon ritka, tessék megbecsülni!

Eddig csak a fényképekkel foglalkoztunk, most vegyük szemügyre az adatlapokon található szöveges adatokat is! Alább összeállítottam egy felsorolást a gyakran előforduló mondatokról, és azok értelmezéséről.

  • „Nagyon sexi csaj vok” – külsőre jól néz ki, agyi teljesítménye azonban a moszatokéval egyenlő. Vigyázat, csak hasonló pasik társaságát keresi!
  • „Cukee paseet keresek” – Ne tudj normálisan írni, és semmiképp ne legyél férfias kinézet! Inkább legyél cukee kislányos!
  • „Nőiesen telt alkat vagyok.” – 120 kiló feletti, akinek fogalma sincs arról, hogy mi a különbség a nőiesen telt és a marha kövér között.
  • „Csak tapasztalt pasik írjanak” – ha nem voltál még legalább 50 nővel, akkor esélytelen.
  • „Érett férfit keresek!” – Legyen idősebb, mint a nagyapja.
  • „Nyitott kapcsolatot keresek” – nem szólhatsz egy szót sem, ha melletted van még egy focicsapatnyi pasija.

Mára ennyit tudtam összehozni ebben a témában, remélem, tanulságos volt!

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr952201856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGE 2011.11.30. 23:45:21

Óvakodjatok egyes, - de inkább kettes- társkereső kluboktól!
2009.12.19. 00:31 IGe

Egyes csaló társkereső klubok visszaéléseiről, megtévesztéseiről, trükkjeiről szolgáltatok egy cikk apropóján újabb információkkal, illetve leírom elmarasztaló véleményemet.

vilagnezet.blog.hu/2009/12/19/ovakodjatok_egyes_tarskereso_kluboktol_1

süti beállítások módosítása