Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Stábunk az imént kapta a hírt, hogy külsős megfigyelőink egy készülő élien inváziót lepleztek le Budapest környékén! Miután Szájensz Béla állapota ismét kritikusra fordult, a Tajgetosz Pereme elmeotthon orvosai levélszémra tömik belé a Seduxent. Ezért most én, Hans Walterhasser fogom vezetni az expedíciót.

Fel akartam keresni Vlagyimir Szergejevics Sztahanovot, aki közismerten tehetséges ufószakértő, de sajnos ő épp a detoxikálóban múlatja idejét. Ezúton is kitartást kívánunk Zacher Doktor Úrnak!
Jürgen Walterssont sem találtam, azt pletykálják, ismét megpróbálkozott az amerikai emigrációval, de a szerencsétlen gyökér megint rosszul tartotta a térképet, így legutoljára Észak-Korea határában látták. Ezúton kívánunk neki kitartást a munkatábori évekhez.
Élienvadász különítményünk leghasznavehetetlenebb tagját, Csang Lao-Sing bácsit persze megtaláltuk, sőt, hallván az invázió hírét, önként jelentkezett bevetésre.
Kovács "Koczka" Jancsika épp szobafogságát töltötte, így aztán összehangolt akció kellett a kiszabadításához. Végül így vagy úgy, de csatlakozni tudott a különítményünkhöz. Kifejezetten fel van pörögve, abban reménykedik, hogy találkozhat Worf hadnaggyal...
Athenosz Máriának pedig sikerült meglépnie a Tajgetosz Pereme elmeotthonból - kihasználta, hogy Bélánk elvonta mindenki figyelmét -, így ő Csubakkának öltözve jön velünk, reménykedve, hogy találkozhat idegen entitásokkal. Illetve... jobban megnézve nincs is beöltözve semminek, ez a szőr Mária néni természetes kültakarója.

Most pedig ha sietünk, még elérjük az utolsó vonatot! Holnap jelentkezünk a fővárosból, ahol állítóéag intergalaktikus élienkonferencia veszi kezdetét!

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr568526728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása