Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Folytassuk hát az ufóvadász stáb bemutatását!

Név: Athenosz Mária
Életkor: ránézésre 150, a kezelőorvosa szerint 78
Foglalkozás: nyugalmazott takarító
Fő tartózkodási helye: a hírhedt Taigetosz Pereme elmeotthon, illetve ha sikerül megszöknie, akkor annak a 3 km-es környezete
Mária 1934-ben született, nyilas apától és szűz anyától. A II. világháborúban a legenda szerint ejtőernyősként a honvédség alkalmazásában állt, szerintünk azonban nem. Ezután főállású takarító munkát vállalt, egészen nyugdíjazásáig. 16 éve a Taigetosz Pereme elmeotthon lakója.
Szakmai tapasztalata:
Lakótársai szerint ha jó formában van, Mária naponta 18-20 ufót, szellemet, kísértetet, és egyéb paranormális objektumot is észlel. Titokban az intézmény mellékhelyiségében ufó-elhárító bázist épít, melyet nagy bosszúságára a főorvos úr mindig tönkre tesz. Többször zombit is látni vélt, de ilyenkor az ügyeletes orvos rendszerint megnyugtatja, hogy az csak Jolán néni a szomszéd kórteremből.
Szakmai tapasztalata alapján Mária ideális munkatárs egy kiadós ufóvadászatra.

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr604566070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása