Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ask.fm - a mocsok bölcsője

2014.01.10. 10:26

Igen, ismét a mostanság kedvenc témánkról lesz szó, az ask.fm-ről! Kigyűjtöttünk pár hozzászólást eme csodálatos oldalról, mely hűen tükrözi, hogy mekkora mocsok hömpölyög ott! Mindenféle bevezető helyett álljon itt egy válasz eme weboldalról, mely jól tükrözi az egésznek a színvonalát. Illetve inkább annak a teljes hiányát.

004.png

Lássuk a többit!

001.pngMert attól aztán mindjárt más, ha ott van a "neve"! Világos!

002.png


Édes anyanyelvünk...

003.png

Köszönjük a közérdekű információt!

005.png... mert ugye ez is közérdekű információ, amit elengedhetetlen, hogy kiírjon!

006.png

Azt hiszitek, hogy ennél már nincs lejjebb?

007.png

De! Ezek szerint van lejjebb!

008.png

Igen, úgy érzem, ezt is muszáj volt közzétenni! Legalább most már a szomszéd kissráctól kezdve, az exeden át egészen apádig midnenki tudja, hogy a pasid pélóját kétnaponta rázod ki! Igen, tényleg erre találták ki az ask.fm-et, hogy az intim önéletrajzodat publikáld!

009.pngIgen, biztos azért. Vagy lehet, hogy inkább fürödni kéne, vaze!
Na, de a "kérdezőket" sem kell félteni!
010.png011.png

Igen, ezt is fontos volt közzétenned!

012.pngHát persze, hogy az beszél iskolázottságról! Menten be is bizonyítja, hogy mennyire okos és kulturált. (A nyelvtani hibák tömkelegéről nem is beszélve.)

013.pngNa, ez azért nagyon sokat elmond rólad! Bizony! Mit kell egy abortusszal kapcsolatban kiemelni? Hát persze, hogy azt, hogy nem ehettél meg ihattál előtte! Az, hogy épp kikapartak, az tökre nem lényeg! Hanem az, hogy szegényke nem ehetett előtte. Jó, nem kell zsigerből elítélni, ha valakinek abortusza volt, mert bizony adódhat olyan élethelyzet, hogy tényleg ez a legjobb megoldás. (Megjegyeznénk, jelen konkrét esetben ez nem így volt.) De akkor is, meglehetősen sivár lelkű gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy ez legyen a legfontosabb, amit az egészből kiemel.

014.png

A hasonlatot te mondtad...

015.png

Aztán persze csodálkozol, hogy ilyen mentalitással és hozzáállással tényleg csak legfeljebb valami farokagyú baromnak kellesz. Neeeeem kislány, a hiba az Ön készülékében van!

016.png

Okos. Mellesleg ki hány helyesírási hibát tud felfedezni ebben a három félsorban?

017.png

Lehet, hogy elsőre hihetetlennek tűnik, de sok ask-tag számára még az ilyen (sőt, az ennél egyszerűbb) kérdések megválaszolása is kihívást okoz.

018.png

Igen, logikus. Mellesleg műtét alatt az abortuszt értette a kis drága.

019.png

Ragozás elégtelen. Ráadásul ezen kijelentése ellenére mind a mai napig, naponta több képernyőoldalnyi digitális szemetet termel askon. De ugye élete legnagyobb hibája volt...

020.pngMi lenne, ha az előre megírt (és ennek ellenére hibáktól hemzsegő) szöveged helyett a kérdésre válaszolnál?

021.pngAhogy látom, ismét nem sikerült a kérdésre válaszolni. Igen, sokaknak ez is nehézséget okoz! Nem baj, a fő, hogy másolni és beilleszteni már tud!
022.pngIgen, ezt feltétlenül közzé kellett tenni! Aztán csodálkozol, ha mindenki azon röhög, hogy milyen béna pasid van?

023.png

... mert ugye ezt is közzé kell tenni. (És még ő kurváz le mást?)

024.png

Mint tudjuk, az iskolába sokan csak melegedni járnak. Ő az egyik ilyen példány.

025.png

Nem... nincs meg mindened! Agyból kimondottan kevés jutott. Na meg a nagy gazdagságban egy magyar billentyűzetet beszerezhetnél!  Vagy ha mobilról írsz, jó, ha tudod, hogy már nem túl drágán lehet olyan modelleket is kapni, melyekkel be tudod írni az ékezetes betűket is! (Úgy gondolom, 2014-ben ez már alapvető lenne.)

026.png

Zárszónak ennyi bőven megteszi. Ez a pár kiragadott "válasz" (sajnos) nagyon jól tükrözi, hogy milyen "emberek" vannak Ask.fm-en.
Annyit még meg kell jegyeznünk, hogy a válaszok több embertől származnak (bár tény, hogy az egyik kiszemelt tag nagyon kitett magáért), valamint ezek mindegyike nyilvános, a bejegyzés írásának pillanatában ugyanilyen formában elérhető az adott személy profilján. (Természetesen mivel nem vagyunk gecik, ahol volt név, azt eltüntettük.)
További jó szórakozást, akinek ez kevés volt, nézegesse az ask.fm-et!

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr735721007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reqcka 2014.01.10. 19:35:46

Oké, szoktam látni ilyen megosztásokat a facebookon, hogy kérdezz-kérdezz az ask.fm-en, blabla. De sosem jöttem rá, ez miért jó nekik? Pénzt kapnak a hirdetések után ami megjelenik az oldalukon? Vagy ezzel menő vagy valahol, hogy van 1000 idióta kérdésed és rajta "anyád" szintű válasz? Vagy csak azért nem látom a jóságfaktorát, mert erősen vénülök?

mindenannyi 2014.01.10. 19:36:08

Volt (hangsúly a múlt időn van) egy tizenéves csaj, aki ismerősöm volt facebook-on. Neki volt ilyen ask.fm regisztrációja, hasonló stílusban válaszolt hasonló kérdésekre. A legjobb viszont az volt, amikor fb-on posztolt egy képet, amin feküdt az ágyon, rajta feküdt a pasija (!), ő pedig a telefonjának kamerájába nézve csücsörített. Percekig ültem a monitor előtt, és próbáltam felfogni amit látok.

Étrisyon 2014.01.10. 20:13:30

@reqcka: ez mostanában a menő. Míg 1-2 éve az volt a menő, ha minél több lájk van a Facebook-profilképükön, most az, ha minél több kérdésük és lájkjuk van askon.
Pénzt? Dehogy kapnak! Még reklámot sem helyezhetnek el a profiljukon (na, nem mintha feltételezném róluk, hogy technikailag képesek lennének rá). Egyszerűen ettől érzik "valakinek" magukat.
Persze, vannak tényleg normális emberek is eme közösségi oldalon, és magát a koncepciót nem tartom rossznak, na de ahogyan és amire használják, az kritikán aluli.

pucros 2014.01.10. 22:45:40

Kicsit túlspirázta poszter a gyalázást.

Étrisyon 2014.01.10. 23:04:31

@pucros: gyalázás? Inkább nevezzük magánvéleménynek. Gyalázásról esetéeg akkor beszélhetnénk, ha konkrét személyekről mondanék véleményt. Itt azonban csak pár kiragadott válasz áll, szándékosan névtelenül; 1-2 mondatos hozzáfűzésekkel. Olyan válaszok, melyek azóta is nyilvánosan elérhetők a felhasználók profiljain. Ők maguk hagyták júvá a profiljukon az adott kérdések megjelenését, és ők maguk válaszolták meg azt.
Mellesleg "poszter" helyett mondhattad volna, hogy posztoló, vagy egyszerűen "a bejegyzés írója". A "poszter" maradjon meg a nagyméretű hirdetmények, illetve személyek és művészeti alkotások nagyméretű, papír alapú reprodukciójának megnevezésére.

süti beállítások módosítása