Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elképesztő, hogy sokan, ha átverésről, álhírről van szó, még a legelemibb logikájukat is képesek eldobni. Egy profi, tényleg hihető átverésnél persze más a helyzet, van, amihez tényleg roppant rafináltnak kell lenni, de hogy sokan bármilyen e-mailben/Facebookon/stb. érkező elmebeteg baromságot elhisznek, ha abban legalább egy tévécsatorna vagy internettel kapcsolatos vállalat nevét megemlítik?
Pofázhatnak itt X-, Y- Z- (meg lassan már a héber ábécé betűi is elfogynak) generációról, a tény az, hogy az átlag felhasználó gondolkodás nélkül bekajál minden marhaságot. Íme egy példa:

Hivatalos hirdetés! Megjelent a médiában és a TF1-en,hogy a facebook belépési díjat kér ezentúl:5,99€ur.Annak érdekében,hogy megmaradjon a magánéleti státuszod. Ha be másolod ezt az üzenetet az oldaladra ingyenes marad (be másolni,nem megosztani) ha nem holnaptól minden publikálciód nyilvánossá válhat. Sőt,a törölt üzenetek vagy a nem engedélyezett fotók is.Végülis,egy egyszerű bemásolás nem kerül semmibe. Ez mostantól hivatalos. Hivatalos:10:33-tól.A tévé is bemondta. A facebook fizetőssé válik ettől a nyartól.Ha bemásolod ezt a faladra,a fiókod kék lesz és a Facebook ingyenes marad számodra. Add tovább ezt az üzenetet, ha nem fiókodat törlik UL:Ez komoly,a falad kék lesz. 

Nem mennék bele, hogy miből derülhet ki, hogy ez kamu (pontosabban, hogy miből nem, elvégre majd' minden mondatában van valami, ami sántít), ezt az élvezetet meghagyom a kedves Olvasóknak, akiknek remélhetőleg nagyobb a szellemi kapacitása, mint az ezt mechanikusan továbbküldőknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr558857496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása