Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Előzőleg már adtunk néhány tippet, hogy ha fel akarsz hagyni a szépséggel, és teljes erőddel azon vagy, hogy elcsúfítsd magad, akkor milyen lehetőségek állnak rendelkezésre. Azóta a kommentelőktől is kaptunk pár új ötletet, valamint én, Béla is gondolkodtam a további lehetőségeken. Ennek eredményét olvashatjátok most.

Ezúttal néhány, szerencsére nem túl gyakori elcsúfítási módot osztok meg a kedves olvasóonkkal. Ezekkel szerencsére ritkán találkozni, de ha el szeretnéd rontani a külsődet, az alábbi technikákat is egész nyugodtan bevetheted!

1. Szegecseltesd tele az arcodat!
Az előző részben már írtam az orrkarika hátrányos szarvasmarhásító hatásáról, most azonban vegyük szemügyre a többi fémalkatrészt is!
Nem állítom, hogy egy stílusos piercing hátrányt jelentene. Bár jómagam egy a természetes arcvonásokat jobban szeretem, mint egy itt-ott fémeszközökkel tarkított arcot, de be kell vallanom, néha tényleg tetszetős tud lenni egy-egy stílusosan elhelyezett testékszer. Meg aztán ha valakinek ez tetszik, csinálja. :)
De az, hogy egyesek úgy néznek ki, mint aki összeolvadt a szögesdróttal, vagy minimum úgy, mint ha egy kárpitosszegekkel teli medencébe ugrott volna fejest, na, az minden, csak nem tetszetős. Oké, hogy Annika Hansen is félig fém volt, és jól nézett ki, de ez nem jelenti azt, hogy másnak is jól fognak állni a Borg-alkatrészek.

2. Töltesd fel az ajkaidat (vagy az arcod egyéb régióit)!
Nem, nem szép. A legtöbb ember kifejezetten vonzónak tartja a telt ajkakat, ez rendben is van. Na, de nem azt, amikor úgy néz ki a szád, mint a lónak a *****. Ha az a célod, hogy az arcod nevetség tárgya legyen, nyugodtan folyamodj némi szintetikus műanyag segítségéhez, de egyébként hagyd békén az arcod természetes szépségét!

3. Varrass labdát a melleid helyére!
Nem, hölgyeim, nem attól lesz valaki szép, vonzó, nőies és szexi, hogy centiméterben minél nagyobb a melle. Ez még nagyobb butaság, mint az, hogy a orgazmus mértéke egyenes arányosságban áll a hímvessző centiméterben kifejezett hosszával. (Oké, abba azért ne menjünk bele, hogy Dzsoni miket mond erről, de tény: nem attól lesz jó, mert hosszú.) Nem. Nem vagyunk különbözőek: van, aki jobban preferálja a kicsit, van, aki a közepeset, és van, aki a nagyot. Mert mindenkinek más tetszik. Egy azonban biztos: a férfiaknak a mell tetszik, és nem a mellhez hasonlító műanyag tákolmány. Félreértés ne essék, az egészségügyi vagy korrekciós beavatkozásokkal a világon nincs semmi kifogásolni valóm! De az, hogy valaki attól hiszi magát szebbnek, hogy a testének minél nagyobb százaléka műanyag, na, az meglehetősen torz gondolkodásra vall. Lehet a nagy műdidkó szépen megtervezett és vonzó (bár általában nem az), de attól még nem lesz vonzóbb a tudat, hogy egy megcsinált nő vagy, és nem is te magad vagy szép, hanem egy darab polimer. Igazából annak a lelki világa is elég furcsa lehet, aki ilyesmihez folyamodik. Miért nem ő maga akar szép lenni, miért hiszi azt, hogy ami már csak részben az övé, részben meg idegen anyag, az vonzóbb?

4. A rohadó fog látszata vonzó, avagy csináltass fogpiercinget!
Felesleges túlmagyarázni: ami már távolról is úgy néz ki, mint ha egy jókora lyuk lenne a fogadon, az nem vonzó. De ha te a mosolyoddal nem vonzani, hanem taszítani akarsz, akkor hajrá, csináld!

Remélem, több bejegyzést már nem kell ebből a témából írnom, olyan kiábrándító, hogy ennyi mindennel el lehet csúfítani egy szép külsőt.

Béla vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr338379072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása