Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Így csúfítsd el magad!

2015.11.30. 12:10

Rengeteg gyönyörű lány/nő van a világon. Még akik bűnrondának tartják magukat, köztük is rengeteg olyan van, aki elképesztően szép. (Meg ugye ízlések és pofonok. Lehet, akit te bűnrondának találsz, az a haverodnak gyönyörű.) Azonban egyre nagyobb divat lett ezen esztétikailag pozitív élményt nyújtó hölgyek körében az öncsúfítás. Hogy mi az oka és célja, azon lehetne hosszasan értekezni. Valóban rondának akarnak tűnni? Vagy ennyire félrehord az ízlésük? Esetleg azt hiszik, hogy attól, mert valami idióta mód divatos, az már szép is? De nem is ez a lényeg. Ha már valaki csúnyává akarja alakítani magát, mi ezzel a kisokossal megkönnyítjük a dolgát! Lássuk hát, mit tegyél, ha ráuntál arra, hogy szép vagy!

1. Szabadulj meg a szép, hosszú hajadtól!
Nem állítom, hogy ne lenne olyan nő, akinek jól áll a rövid haj. Ismerek is olyat, akinek szinte már fiús a haja, és ennek ellenére veszettül jól néz ki. (Bár ő hosszú hajjal is hasonlóan szép volt.) De nagy átlagban a rövid haj egy lánynak nem áll jól. A hosszú haj szép, vonzó, nőies, a rövid pedig nőietlen, fiús, és még kövéríti is az arcot. Szóval ha nem szeretnéd, hogy arcra vonzó legyél, akkor nyugodtan vágd tüsire a hajadat! Sőt! Ha biztosra akarsz menni, akkor ne is az egész hajadat vágasd le! Elég csak a fejed egyik felén, de azt nullásgéppel! Garantáltan betegnek fog hatni a kinézeted! Valaki idióta ezt kitalálta, azóta ha kell, ha nem, birka mód mindeki ezt a baromságot követi. De mondom, ha ronda akarsz lenni, akkor te is tolasd le a fejed egyik felét!

2. Hagyd, hogy a lenövésedből spontán ombre legyen!
Sokaknak tök felesleges festeni a hajukat. A természetes, eredeti hajszín is szép. Erről a jelenségről is hosszasan lehetne értekezni, vajon miért van az, hogy akinek szőke, az feketét akar, akinek fekete, az szőkét, akinek vörös, az barnát, akinek barna, az pedig vöröset? De ez most lényegtelen. Viszont ha már egyszer befestetted a hajadat, akkor jobb, ha tudod: nem szép, amikor a hajad első 10 centije tök más színű. mint a többi része. Persze, ha az a célod, hogy még véletlenül se legyél szép, akkor csináld nyugodtan!
Még jobb, ha minél idétlenebb színűre fested a hajad! Elárulom: a rózsaszín haj ronda. A kék még csak-csak jól áll egyeseknek, talán még a zöld is, de a rózsaszín...

3. Rejtsd el arcod természetes szépségét!
Egyáltalán nem állítom azt, hogy egy ízléses smink le lehetne szép. De az, amikor valaki magára ken egy fél vödör alapozót, és úgy néz ki, mint akit előre mumifikálni akarnak, na az minden, csak nem ízléses. Különben is: egy szép arc szebb, mint a legjobban elkészített smink. De ha te nem akarsz szépen kinézni, nyugodtan fedj el mindent az arcodon! Lehetőleg úgy, hogy minél idétlenebbül hasson!

4. Tetováltasd agyon magad!
Egy szolíd, stílusos tetkó lehet vonzó meg szexi. Persze, ízlések és pofonok, nekem annyira nem jön be (de ha tényleg jól mutat, akkor nem is zavar), más meg pont, hogy bukik rá. Nem vagyunk egyformák. Az viszont biztos, hogy ha televarratod magad, vagy esetleg kiábrándító, vagy ízléstelen tetoválásokkal csúfítod a testedet, azt nem sokan fogják vonzónak tartani. Lehet, hogy a Pokol Angyalainak és szimpatizánsainak baromira bejön, ha több a színezett testfelület rajtad, mint az érintetlen, de egy átlagos férfi számára sem a válladon elhelyezkedő koponya szemén átkúszó kígyó, sem a hátadra festett fordított fekete kereszt, sem pedig a melleiden virító hervadt rózsa nem vonzó. Szóval ha el akarod a potenciális partnereket riasztani, akkor nyugodtan varrasd tele magad ízléstelenebbnél ízléstelenebb ábrákkal!

5. Torzítsd el a szemöldöködet!
Sokféle szemöldök van. Valamelyik egyenes, valamelyik ívelt. Némelyik vastag, némelyik pedig vékony. Mindegyik lehet szép. Neeem, nehogy azt gondold, hogy csak a hajszálvékony szemöldök a szép! Ez butaság. Egy dolog viszont tény: a rajzolt szemöldök ocsmány. Gondolj bele, vajon mi szebb? Az eredeti, vagy a silány mű utánzat, amiről húsz méterről is lerí, hogy az ott csak egy gagyi rajz? Ha végképp kiábrándítóan akarsz kinézni, akkor a valódi szemöldököd helyett rajzolj valami idétlenséget, akár egy vonalat, akár egy kövérebb szemöldököt utánzó síkgeometriai objektumot. Garantáltan nem fogják szépnek találni, nevetségesnek viszont annál inkább.
... vagy egyszerűen csak borotváld le jó igényesen, és hagyd úgy!...

6. Tetess egy jókora, otromba karikát az orrodba!
Való igaz, a szarvasmarháknak már bevált ez a viselet, de attól egy női arcnak nem feltétlenül tesz jót. Sőt, egy orrkarika (jó, oké, septum... csak hogy az érintettek ne kapjanak idegrohamot) még a legszebb arcot is képes idétlenné, torzzá, otrombává varázsolni. De ha neked pont ez a célod, akkor csinál bátran! De ügyelj rá, hogy legyen minél feltűnőbb és minél nagyobb, hogy a kellő mértékben elrondítsa az amúgy gyönyörű arcodat!

 

Ha mindenképp el akarod csúfítani a külsődet, akkor ezt a 6 dolgot mindenképp tedd meg! De én - meg szerintem sokan mások is - jobban örülnék, ha inkább büszkén mutatnád a természetes szépségedet, és nem azon fáradoznál, hogy elrontsd a külsődet.

Szájensz Béla írását olvasták.

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr628126714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Real Batman 07 2015.12.11. 11:30:45

a tetovált szemöldök a legalja...

Guadalupei Szűz (törölt) 2015.12.11. 11:31:56

És a plasztika? Csináltass manóorrot, pumpáltasd fel a szádat, dudáidat (vagy azt megengeded?), öltözz férfinak, öltözz olcsó kurvának, szaggasd ki a szemöldököd, esetleg tetováltass helyette valamit, folytassam?

Étrisyon 2015.12.11. 11:35:13

@Guadalupei Szűz: Maximálisan igazad van, de ha mindent alaposan górcső alá vettem volna, abból bizony egy kész kisregény lett volna. :D Így hát megelégedtem pusztán a legkirívóbb és leggyakoribb elcsúfítási technikák ismertetésével.
Ja, és természetesen a mellek helyére implantált, dinnye méretű szintetikus képződmény sem vonzó, de szerencsére ez annyira nem elterjedt. :)

JoeYi 2015.12.11. 11:36:33

6. frufru. Kb senkinek se áll jól

Crazy0 2015.12.11. 11:39:26

Mindez oké, egy vélemény, de az a kérdésem, hogy mégis kit érdekel? Te tényleg azt hiszed, hogy a nők a te véleményedet rágcsálják, Neked akarnak megfelelni, azért lépnek ki az utcára, hogy Neked tetszenek, hogy a Te szépségfogadalmadon múlik saját maguk önértékelése? Tényleg azt gondolod, hogy a nőknek valahogy ki kell nézniük, hogy Neked és társaidnak szexuálisan vonzók legyen, mert másként minek vannak? Minek vannak ha "csúnyák"? Tetovált, rövidhajú, festett hölgyek nevében is mondhatom, hogy senkit nem érdekel. Mindenki azt csinál a külsejével, amit akar, hisz ameddig jól érzi magát biztos, hogy le fogja szarni a véleményedet. Pontosan az ilyenek miatt, mint Te válnak a kislányok önbizalomhiányos, mindenkinek megfelelni és tetszeni akaró tinédzserré. Nem taníthatjuk azt a fiatal lányoknak, hogy akkor szép ha egy férfi azt mondja. Nem akkor szép ha egy férfi azt mondja, hogy a szép hosszú haja azzá teszi. Folyamatosan hangsúlyoztad, hogy de hát kinek mi, akkor miért súlykolod bele a nőkbe, hogy ezt meg ezt kell tenned, hogy ne legyél csúnya? Valamint Te mikor látsz olyan cikket az Indexen, hogy ne hordjatok rövid nadrágot srácok mert az annyira nem szexi? Ez kb. ilyen. A kérdés a válaszra pedig az, hogy sehol.

Étrisyon 2015.12.11. 12:13:47

@Crazy0: Hogy kit érdekel? Azon kívül a bő 12 ezer olvasón kívül, aki a statisztika szerint elolvasta ezt a bejegyzést?
Nézd, nem tudom, hogy te mennyire képzelsz sokat magadról - és nem is érdekel, a te dolgod -, de én tisztában vagyok vele, hogy nem az én véleményemet fogják nők százezrei lesni. Azt sem állítottam sehol, hogy bárkinek az lenne a kötelessége, hogy nekem tetsszen. Sőt, ha elolvasod a bejegyzésemet, láthatod, hogy azt sem állítottam sehol, hogy egyáltalán bárkinek azért kéne igyekezni, hogy valakinek is külsőre bejöjjön. Pusztán leírtam pár megállapítást, amivel úgy sejtem, rajtam kívül még a férfiak (de még talán a nőknek is) nagy része egyetért.
Igen, egyetértek, mindenki azt csinál a testével, amit akar. Borotválja le a szemöldökét, pingáljon oda helyette valami förmedvényt, rakasson be egy hatalmas orrkarikát, vakoljon magára egy doboz alapozót, szegecseltesse ki az arcát, és nyugodtan tetováltassa magára a világító szemű koponya mellé, hogy "szeretlek Józsi" (áthúzva) "Béla". Ettől ő még emberileg semmivel nem fog kevesebbet érni másoknál. Ez tény. De ezt nem is állítottam sehol. Pusztán azt írtam, hogy ezzel befolyásolni fogja a külső megjelenését, méghozzá a legtöbb ember szerint nem a jó irányba. De ha neki tetszik, csinálja. Sehol nem írtam, hogy ne tegye. :-)
Hogy ettől lennének tömegesen önbizalomhiányosak a lányok? Attól, hogy kifejtem, hogy természetes valójukban a legtöbben gyönyörűek, anélkül is, hogy bármit változtatnának magukon? Ettől, és az ehhez hasonló véleménytől fog kialakulni bennük az önbizalomhiány? Biztos vagy te ebben?
Az igazság az, hogy sokan pont azért kezdenek bele az öncsúfítás ördögi körének folyamatába, mivel a teljes szennymédia azt sulykolja, hogy akkor vagy szép, ha úgy nézel ki, mint XY betegesen gebe, 3,14csáját közszemlére tevő, agyonpreparált "modell"/"celeb"/stb. A csapból is az folyik, hogy még véletlenül se nézz ki úgy, ahogy a természet létrehozott. Sőt, már a tizenegykét évesek által olvasott tinimagazinok is azt sulykolják, hogy mihamarabb változtass a külsődön, kend ki magad, fedd el a bőrödet, csesztesd szét a szemöldöködet, és még véletlenül se legyen olyan hajad, amilyen természetesen van, mert az ugyebár igénytelen. Ja, meg hogy egy szánalmas lúzer vagy, ha 16 évesen már nem nyargalt végig rajtad a fél suli, és ásd el magad, ha nem vagy betegesen gebe, dinnye méretű mellekkel. Na, ezért lesznek szerencsétlen lányok önbizalomhiányosak, és nem azért, mert valaki megmondja, hogy talán anélkül is gyönyörű vagy, hogy elcsesznéd a külsődet.

steery 2015.12.11. 12:15:03

Kifelejtetted a piercingeket: orrkarika, szájkarika, fülkarika, nyelvbefém, mellbimbókarika, köldökizé, pinaizé, gyöngyöcske, függőcske és egyebek.
Vagy ott vannak a nevetséges hajfestékek: zöld, kék, lila, aranysárga, csupa mű szín. Amiket sokszor nem az egész hajra kennek, hanem csak 1-2 tincsre.
Aztán ott vannak a bőrbarnítók és agyonszoláriumozók, amitől a nőstények ismeretlen rasszba tartozó bevándorlónak tűnnek.
Nem beszélve a toprongyos ruházatról. A szakadt farmerek, kinyúlt pólók, nevetségesen kicsi kabátok, lábkínzó cipők, és sok egyéb szörnyű kiegészítő tömkelegéről.
Plusz a ronda rúzsok, fekete vagy mintás körömlakkok, karomszerű műkörmök, bizsu ékszer rondaságok, stb.
A szépségipar mostanra elérte, hogy a nők lettek a legrondább lények a bolygón. Aztán mindenki csodálkozik, hogy nincs szaporulat. Mert egy jó érzésű férfi bottal se piszkálná meg a legtöbb rinyabanyát.

Étrisyon 2015.12.11. 12:19:16

@JoeYi: Én ezt azért nem merném kijelenteni, bár ugye ízlések és pofonok... Szerintem van, akinek jól áll, bár tény, hogy nem passzol minden archoz.

Étrisyon 2015.12.11. 12:22:38

@steery: frissítettem, most már a borg-alkatrészekről is szó van. :)

Szalay Miklós 2015.12.11. 12:22:47

A következő linken letölthető egy írás, mely összfoglalja, amit a testi szépségről, annak működéséről, szerepéről, hatalmáról, külső és belső kapcsolatáról tudni kell:

egyvilag.hu/temak.shtml#temaid064

(A legfelső sor a kép tetején, "Egyebek (A világ működése - Ember)". Az írás doc és pdf formátumban tölthető le. Ez egyébként egy nagyobb mű egy darabja, mely megpróbálja módszeresen, de azért érthetően elmagyarázni, hogyan működik a világ. Ezért is ilyen furcsa a cím.)

2015.12.11. 12:22:57

Akkor most jól belerondítok az írásba. Azokból amit felsoroltál, önmagában egyik sem hiba. Csak éppen nem minden nő divatdiktátor és sokan az arcukhoz / alakjukhoz nem illően csinálják ezeket a módosításokat.

Étrisyon 2015.12.11. 12:37:32

@Exide: Nincs azzal semmi baj, hogy nem születik mindenki divatdiktátornak. (És most ne menjünk bele magának a "divat" szónak a boncolgatásába, meg abba, hogy a divat tulajdonképpen az egyediség hiánya, bár ez a téma is megérne egy misét.) A probléma ott kezdődik, hogy a legtöbben azt hiszik, hogy a külsejük bárminemű módosításától szebbek lesznek. Továbbá, hogy a szépség és a természetes külső megváltoztatásának mértéke között egyenes arányosságot vélnek felfedezni. Meg sem fordul a fejükben, hogy "ezen talán nem kéne változtatni, mert így a legjobb". Ha meg mégis változtatni akarnak a külsejükön, azt nem igazán mérlegelik, hogy az most tényleg jól áll-e.

K.Zsani 2015.12.11. 12:39:18

Az a legszebb a biszexualitásban, hogy, hogy ilyen fárasztó cikkek végigolvasása után még csak nem is vagyok kiábrándult, sokkal inkább alig várom, hogy megismerjek egy lenőtt hajú festett szemöldökű csajt, mert ugyan ki a tököm foglalkozik ilyesmivel?
(Nem, nincs tetkóm, nem sminkelek erősen, utoljára kb 3 éve festettem a hosszú hajam, akkor is csak egy árnyalattal sötétebbre, szóval nem érint személyesen, de akkor is, ugyan már...)

Étrisyon 2015.12.11. 12:45:10

@K.Zsani: Te tudod. :) Szerintem sem a külső a lényeg, de azért (nekem, a nőket szerető férfinak) csak jobb ránézni egy kellemes külsejű, vonzó hölgyre, mint egy elhanyagolt, vagy előnytelenné maszkírozott, netán egyenesen taszító külsejűre.
Egyébként félreértés ne essék, a férfiakról is ám lehetne írni, csak mivel nem ők hoznak izgalomba, ezért őket kevésbé szívesen veszem szemügyre. :D

Irbisz 2015.12.11. 12:45:20

A minden felkapott idiotasagot gondolkodas nelkül követö plazacicaknak, trendi arcoknak biztos nem tetszene az iras, szerintem viszont igaz az utolso szoig :)

Netuddki. 2015.12.11. 12:46:18

Bela! Gondolom a műcsöcsök, műszájak neked bejönnek, ha már nem soroltad fel őket. Vagy idáig még azt se tudtad létezik ilyen is. Nem baj, majd a tojáshéj leesik a seggedről előbb-utóbb...

Étrisyon 2015.12.11. 12:48:56

@Irbisz: Köszönöm szépen! :)

Étrisyon 2015.12.11. 12:52:28

@bértrollbosszantó_kovi1970: Ezt alaposan benézted, a műszájnál kevés visszataszítóbb dolog van, a mell meg akkor jó, ha valódi. Lehet, hogy valakinek a mű jön be, de én szívesebben fogok meg egy igazit, mintsem egy bőr alá varrt "labdát". Meg aztán nem attól lesz valami szép, hogy (természetellenesen) nagy.
Azt a tojáshéjat is alaposan benézted, bár tény, hogy nem vagyok még 40 fölött, de az is tény, hogy már jó ideje érett férfi vagyok.

gizmo26666 2015.12.11. 12:54:28

Nem csúfítják el magukat, csak kurvásak lesznek tőle. Nem véletlen, hogy a transzvesztiták is ezt utánozzák.

Étrisyon 2015.12.11. 13:01:08

@Űrlény Lajos: Nem tudok róla, hogy én te lennék, bár aztán ki tudja. :D

Tökönrúgott Feleségek 2015.12.11. 13:01:18

+1 Töltesd fel az ajkaidat (ha lehet, min. szafaládé méretűre) :)

süti beállítások módosítása