Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ask.fm celebek

2013.12.30. 16:55

Év végi különkiadásunkban az ask.fm celebekről írunk egy rövidke elemzést. Habár régebben már írtunk ennek a weboldalnak a csodálatos és nívós lakóiról, most azonban kevésbé általánosan, konkrétumokat felsorakoztatva tesszük meg ezt. Sajnos konkrét neveket és profil-linkeket személyiségi jogi okokból nem mondhatunk, de azért reméljük, így is élvezhető lesz eme elemzésünk.

Ne gondolja senki, hogy ezek az úgymond "celebek" bármit is letettek az asztalra azért, hogy híresek (vagy inkább hírhedtek?) legyenek! Sőt! Sokuk annyira buta, hogy segítség nélkül még a profilját sem tudta létrehozni. Hírességüket hírhedtségüket pontosan ennek, a színvonaltalan ostobaságnak köszönhetik. Az ő szellemi színvonalukhoz képest a Mariana-árok magashegység! Olyan sötétek, hogy hozzájuk képest a fekete lyuk atomvillanás! De a felesleges szócséplés helyett lássuk a konkrétumokat!

Mielőtt bárki hímsovinizmussal vádolna meg, rögtön az elején leszögezném: ezek között a retardált celebek között hasonló mennyiségben akadnak hím- és nőnemű egyének. De mivel a jórészt férfiakból álló stábunk szívesebben lesegeti lányok profilját (ez alól csak Dzsoni kivétel), ezért ha netán úgy tűnik, hogy a női profilokkal többet foglalkozunk, az kizárólag ennek köszönhető! Bőven vannak magukat férfinek tartó egyének is, akikről többoldalas elemzéseket lehetne írni, viszont mi, férfiak őket kevésbé szívesen lesegetjük.

Kezdjük hát a hímnemű ask-celebekkel! Szándékosan nem a "férfi" szót használtam, ugyanis egy férfi az férfias. Hogy ez a szó kinek mit jelent, az változó, azonban a férfiasság senkinek nem a langyibangyisággal egyenlő. Nos, az ask.fm hímnemű netcelebjei kevés kivételtől eltekintve bizony olyanok, mint a radiátor télen. Egyébként semmi bajunk a melegekkel, de ha valaki már a csajok után leseget, ne nézzen már ki úgy, mint aki éjjel-nappal kukira vágyik!
A külsőségeken túl egy további érdekes jellemzője a hímnemű ask-celebeknek a rendkívül alacsony intelligenciaszint. Többségükből azt sem nézem ki, hogy a nevét le tudja írni helyesen. Szájukat értelmes mondat soha életükben nem hagyta el, és külön értelmező szótár kell hozzájuk, hogy a retardáltul megírt/mondott szöveget magyarra lehessen fordítani. Ifjú koruk ellenére többségük már jobban ismeri a szeszesitalok fajtáit, mint a hármas szorzótáblát, valamint úgy pöfékelik a mariskát, mint egy legutolsó narkós csöves. (Kifejezetten aranyos, amikor ezt "videóválaszban teszik.) Ehhez még társul a kvázi kötelező "reardált vagyok" nézés, és máris átütő a siker! Ezeket látván nyugodt kezdem azt hinni, hogy a kisegítő iskola online megfelelője az ask.fm.

Na, de vegyük szemügyre a hölgyeket nőnemű entitásokat is! Pár profilt végignézve rá kell ébrednünk, hogy a néhai privi.hu reinkarnációjával van dolgunk! Bőven találunk itt pornósnak készülő 12 éveseket, a BKV-n bárkit orálisan kielégítő kistiniket, valamint szép számmal akadnak a világ smink-iparát eltartó emberek élőlények organizmusok is. Lássunk közülük néhányat! (Nevet és linket természetesen nem írunk, azért annyira szemetek nem vagyunk!)

Kezdjük egy ifjú hölgyikével, akit szegényt a sors bizony nagyon kevés nőiességgel áldott meg. Ez 14 évesen még nem ciki, meg ugyebár egy nő nem csak a mellbőségéből áll, lehet elképesztően vonzó az is, akinek szinte nincs is melle. De azért annyi jó ízlés már legyen benne, hogy ha a melle kisebb, mint egy fiúé, akkor azt ne tegye ki! Továbbá ne mutogassa a seggét, ami alaktalanabb, mint egy alsós kissrácé! Emellett IQ-szintje jó, ha alulról üti a 70-et, de ő mégis nagyon büszke magára. A beszédstílusáról elég annyit mondani, hogy ha hallanák, Ganxsta Zolee és Dopeman is sírva könyörögne neki, hogy tanítsa meg nekik, hogy lehet folyamatosan, alpári módon, szünet nélkül percekig káromkodni. (Ég veled nőiesség, pontosabban ami még megmaradt belőle...) De ő ezen teljesítményére nagyon büszke, és felettébb nagyképű. Csak tudnám, hogy mire? Arra, hogy 14 éves lányként egy nagy nulla? Hogy egy marék katicabogárba több intelligencia szorult, mint belé? Tényleg ennyire nem veszi észre magát? (Ez persze csak költői kérdés volt.) Tényleg azt hiszi, hogy attól lesz "valaki", ha képtelen egy minimálisan elvárható színvonalat megütni?

De lépjünk tovább, bőven van még elemzésre váró netceleb!
Következő alanyunk egy kedves kis tinilányka, pornófotózásokból jól ismert arckifejezéssel, naponta 30 új tükörben fotózkodós képpel, na és természetesen egy vödör sminkkel. Arcáról legkevésbé sem a "szépség" szó jut eszünkbe, és ezen a "szopni akarok" arcállás, valamint a kilónyi smink sem segít. Sok másik celebhez hasonlóan felettébb büszke az extrém helyen véghez vitt szexuális kalandjára.
Ezzel kapcsolatban kifejtenénk álláspontunkat. Ne legyünk álszentek, semmi rossz, vagy elítélendő nincs abban, ha az ember szexel. 16-17 évesen meg ezt már nem kell sátántól származó, mélységesen elítélendő cselkménynek beállítani. Akkor sem, ha ez a lépcsőházban/bokorban/BKV négyes-hatosjáraton/kémiaszertárban/stb. helyen történt meg. Fiatalság, bolondság. Ennyi talán még belefér. Azért sem őket kell elítélni, ha ezt az úgymond "legjobb barátnőjüknek" elmondják, majd ő bizonyítva a barátság erősségét, kiposztolja Facebookra. Vannak ilyen geci alakok, és bár ebből is látszik, vigyázni kell, kiben bízunk meg, és kinek mit mondunk el, ezért nem a szóban forgó celebpalánta a hibás. Viszont az, hogy utána naponta 46-szor ő ugyanezt nagy büszkén megerősíti, na ez már több, mint gáz. Amikor 3 hónap elteltével is a bokorban szopós kérdésekkel van tele a profilja, amit természetesen ő szorgalmasan és büszkén mindig megválaszol, ez már őt minősíti. Ennél még Dzsoni is értelmesebb! (Róla is kiposztolták, hogy VOLT fesztiválon, a nézőtér közepén leszopott egy emo srácot, de azért annyira ő is volt intelligens, hogy nem erősítette meg újra és újra az információt.)

Lépjünk tovább, van még mit elemezni!
Következő celebünk talán az ask.fm jelenleg leghíresebb leghírhedtebb tagja. Egy tinédzserkorban levő, magát elképesztően vonzónak és szexinek tartó nőnemű entitás. Valóban, ha lemosnánk róla a tetemes mennyiségű vakolatot, valamint értelmes pózba állítanánk be, tényleg nem lenne ronda. (De szép sem!) De úgy, hogy több vegyi anyag van rákenve, mint egy alaposabban előkészített egyiptomi múmiára, valljuk be, nem valami vonzó. Még a Kiss együttes tagjainak is több látszik az eredeti arcából, mint ennek a lénynek. Nagyon büszke a "stílusára", ami valljuk be, minden, csak nem stílus. El van szállva magától, hogy milyen jól öltözik, miközben akármelyik tanyasi turkálóban értelmesebb ruhadarabokat lehetne találni, mint amilyeneket ő magáraaggat. Persze, lehet, hogy márkás ruhadarabok... de attól még állhatnak kurva szarul rajta. Egyébként nem sok olyan képet láttam róla, amelyiken a szája ne állna épp szopásra. De ne bántsuk ezért, ez nála már reflexszerű beidegződés! Nem tehet róla szegényke...
Az alakjáról meg annyit, hogy egy darab bot szexibb, mint ő. Azok a mellek akkor sem lesznek szépek és formásak, ha a legkurvásabb pózt veszi fel. De szegény erre soha nem fog rájönni.

Lassan a végéhez közeledik az ask.fm celebelemző különkiadásunk. A végére hagytam azt a feltörekvő celebpalántát, aki sok mindenben eltér a több ask-os ribitől. Ő kivételesen nem sminkeli agyon magát, sőt, pont az igénytelen külsejével tűnik ki a többiek közül. Agyi szintje még az itt megszokott rendkívül alacsony átlagos sem éri el. Zsenge kora ellenére túlesett már élete első abortuszán, melyet ő nagyon büszkén vállal, és bevallottan nagyon várt, mert így legalább elmúlnak azok a kínzó reggeli rosszullétek. Ja, és mielőtt megkérdeznétek: saját bevallása szerint azért csináltatta fel magát, mert gumit nem mertek használni, mert az köztudott, hogy kiszakadhat! Ha nem használják, akkor viszont nincs minek kiszakadni. Logikus, nemde?
Ő az a fajta celeb, aki perverz élvezetet lel benne, ha a magánéletének minden apró mozzanatát kiteregetheti. Ennél már csak az gusztustalanabb, hogy minden egyes apró összeveszéskor (ja, egyébként tökéletes a kapcsoalta a "vőlegényével") intimebbnél intimebb mocsokságokat ír a "vőlegényéről". Majd miután elhordta minden szarnak, 2 órával később megint jön a "nekem van a legtökéletesebb párom a világon" szöveggel. Hogy ez szánalmas, vagy inkább röhejes, azt döntsétek el inkább ti!
Ő egyébként már-már beteges mértékekben hazudik. Ha Pinokkió lenne, az orra már a Sziriuszig érne. Képes letagadni bármit, azt is, amit ő maga mondott/írt 2 perccel azelőtt. De a legjellegzetesebb tulajdonságáról még nem beszéltünk. Lételeme a bunkóság. Képes még a mindenben mellette álló legjobb barátait is a legmocskosabb módon hátbaszúrni. Aztán persze ezeknek a nyomait gondosan eltünteti (mert ugye amit nem látunk, az meg sem történt), majd pedig megy sírni, nyalizni, és "ajándékokért" cserében "barátságokat" venni ak.fm-re.
Róla egy egész könyvet lehetne írni, de egyelőre bőven elég ennyi belőle. Meg a többi celebből is.

Ennyi lenne az év végi celebelemzésünk, jó olvasást, és holnapra kellemes szilveszterezést mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr725716270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása