Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bud Spencer halálhíre

2013.02.10. 18:34

Reggel bejelentkeztem Facebookra (hova máshova?), erre Bud Spencer halálhíre fogadott. Egyből utánanéztem, és egyetlen valamire való híroldalon sem láttam még csak utalást sem rá. Hamar kdierült, hogy csak átverésről van szó. Igen, már ilyennel is képesek kamuzni bizonyos oldalak. Persze, felvetődik a kérdés, hogy miért csinálták? Ezen a szánalmas módon akartak látogatókat szerezni? Ha ez így van, akkor szopjanak lovat. Azért mindennek van határa. Úgy gondolom, hogy ez elég durván túllépte a jó ízlés határát.

Természetesen lehetséges az is, hogy az egész csak félreértés, egy rossz hírforrás, félrefordítás, vagy egy máshonnan átvett ízléstelen vicc eredménye, de így is rámutat egy fontos tényre: ami az internet egy forgalmasabb szegmensébe bekerül, az még ha nem igaz, akkor is képes emberek százezreihez eljutni, és amennyiben álhírről van szó, simán át lehet így verni többszázezer embert. Gondoljuk hát meg, mi az, amit elhiszünk, és mi az, amit nem!

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr455073060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása