Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hová tűnt Szájensz Béla?

2012.12.02. 20:15

Bizonyára mindenkinek feltűnt már, hogy Szájensz Béla jó ideje már nem vesz részt a stáb munkájában. Hiányát lehetetlen pótolni, egyszerűen senki más nem képes olyan színvonalas tanulmányokat írni, mint ő. Reméljük, hamarosan ismétaktív munkatársaink között láthatjuk őt!
Na de mi is történt vele? Lássuk szép sorban!

Szájensz Béla már a kezdetektől fogva tudományos stábunk tagja, eleinte főként mint a paranormális jelenségek szakértője munkálkodott. Neki volt a legkalandosabb, és sokszor legveszélyesebb munkája. Ha különleges körülmények között valakit be kellett vetni, egyértelmű volt, hogy a mindig bátor és talpraesett Bélát küldjük. Volt, amikor az élienek elrabolták, fogságban tartották, de végül megmenekült. Később a női rovat szerkesztőjeként dolgozott, nem sokkal később megalkotta leghíresebb művét, az emberhatározót. Majdan, miután az idegenek fogságában elszenvedett traumát kiheverte, a tőle megszokott vakmerő bátorsággal tért vissza munkájába.
Miután a stáb színe-java űrutazásra adta fejét, a vezetést ki más vette volna át, mint legnépszerűbb tudósunk, Szájensz Béla? Irányítása alatt minden eddiginél jobban ment a munka, soha nem látott produktivitási mutatókat elérve. (Bélának köszönhető az is, hogy Dzsoni külső segítőként néha beszáll stábunk munkájába. Szerintünk ez egy nagyon elcseszett döntés volt tőle.) Bélánk a jócskán meggyarapodott elfoglaltásai ellenére továbbra is önként vállalta minden paranormális jelenség kinyomozását. Sajnos ez lett a veszte: túlságosan megterhelő volt számára az újonnan felfedezett faj, a bányászok utáni kutatás. (Persze emellett jópár baleset is érte szegényt, melyek tovább rontották egészségi állapotát.) Végül a bányásztáborban történtek után kritikus állapotba került. Azóta a méltán híres Taigetosz Pereme elmeotthonban kezelik, erősen lenyugtatózva tartják a nap 24 órájában. Már kétszer próbálták - sikertelenül - mineroidózis elleni kezelésnek alávetni, sikertelenül. Most egy kísérleti kezelést próbálnak ki rajta, a főorvos szerint talán ettől kicsit javulhat az állapota. Ha valaha fel is épül szegény, az akár évekbe is telhet. Jobbulást kívánunk neki.

Távollétében önkényesen én, Hans Walterhasser vezetem a Perverz tudomány stábját.

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr134943520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása