Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberhatározó

2010.08.21. 13:24

Szájensz Béla rovata

Béla vagyok. Ebben a cikkben megosztom az emberek tanulmányozása során felhalmozott tapasztalataim egy részét. Egy emberhatározót adok közre, melynek elkészítésében segítségemre volt jó barátom, Jürgen Torres.

Azt mindannyian tudjuk, hogy az összes mai, Földön élő ember ugyanannak a fajnak, a Homo Sapiensnek az egyede. Azzal a ténnyel már kevesebbet foglalkoznak, hogy ezt a fajt több alfajra és változatra lehet bontani. Mi most erre tettünk egy kísérletet. Következzék tehát az emberhatározó.

  • Homo Sapiens Sapiens: valaha ez az alfaj alkotta az emberiség nagy részét, számuk azonban vészesen csökken. Civilizált kinézet, kulturált öltözködés és fejlett beszéd jellemzi. Hajszíne fekete, barna, szőke, illetve vörös lehet, valamint ezek keveredése és árnyalatai. Mind a hím, mind a nőstény egyedek testfelületének nagy részét ruha borítja, melytől csak indokolt esetben (tisztálkodás, párzás) szabadul meg.
  • Homo Sapiens Invictus: genetikailag feljavított ember. A tudomány még nem elég fejlett ahhoz, hogy ezt az alfajt létrehozza, de feltételezések szerint titkos Puerto Rico-i laboratóriumokban már voltak erre irányuló sikertelen kísérletek.
  • Homo Sapiens Insapiens: nem értelmes ember. A Homo Sapiens Sapiensből alakult ki, genetikai és mentális elkorcsosulás következtében. Számuk egyre nő, és ha ez a folyamat nem áll meg, a közeljövőben már ők lesznek többségben. Külsőre nagyon nehéz őket megkülönböztetni a Homo Sapienstől, legfőbb jellemzőjük az intelligens beszéd hiánya, valamint a mentális képességek alacsony szintje.
  • Homo Sapiens Curvuiensis: elkurvult ember. Ez is a Homo Sapiens Sapiensből fejlődött ki, jelentős erkölcsi romlás következtében. Testfelületének csak kis részét fedi ruha, és ívási ciklusa sokkal gyakoribb a többi emberénél. Kültakaróját gyakran színes vegyi anyagokkal díszíti. Hajuk gyakran szokatlan színű.
  • Homo Sapiens Suicidus, ismertebb nevén emo. Ez egy különös, egyre nagyobb számban fellelhető változata a Homo Sapiensnek. Hajuk változatos színű, általában élénk vagy sötét árnyalatú. Kültakaróját még a Homo Sapiens Curvuiensishez képest is sok színes vegyi anyag borítja. Testét gyakran csonkítja rituális céllal, akár valami különös, máig érthetetlen szertartás miatt, akár azért, hogy fém implantátumokat helyezzen el testében. Hím és nőstény egyedeit nagyon nehéz megkülönböztetni egymástól. Gyakran ez még nekik is nehézséget okoz.
  • Homo Sapiens Golemus: gólemek. Jellegzetesen ormótlan kinézetű Homo Sapiens egyedek. Jellemzőjük az egyenetlen testalkat, lapos, aránytalan arc és bamba nézés. Képes hibridet alkotni a Homo Sapiens többi alfajával és változatával, ezeket hívjuk félgólemeknek.
  • Homo Sapiens Drahidus: drahida lények. Állítólag idegenek által létrehozott hibridek. Külsőre sok hasonlóságot mutatnak a Homo Sapiens Suicidusszal, de megkülönbözteti őket, hogy fejszőrzetükben lilás árnyalatú csíkok húzódnak, testüket jelentős mennyiségű fekete festék borítja, és ruházatuk teljesen alkalmatlan eredeti funkcióját betölteni. Képtelenek kommunikálni más emberekkel.
  • Homo Sapiens Rockerus: rockerek. Többségük a Homo Sapiens Insapiens, kisebb részük a Homo Sapiens Sapiens speciális változata. A többi embertől az őket borító vastag, fekete ruházat, valamint a jellegzetes életmód különbözteti meg. Általában kerülik a vizet, így száraz, de a meleg elkerülése miatt sötét helyeken tartózkodnak. Általában éjszaka bújnak elő rejtekükből.

Ez volt az emberhatározó, Béla rovatát olvasták.

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr222237042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása