Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mivel Szájensz Béla ismert okokból hetekig munkaképtelen volt, ezért eme cikksorozatunk, mely Béla kutatásaira épül, szünetelni kényszerült. De mindenkinek jó hír: Béla felépült, és folytatta kutatásait az informatikusok között.

Informatikusok. Furcsa nép. Sokáig a létezésük puszta feltételezés volt. Elszigetelten, rejtőzködve élnek, kvártélyukat csak ritkán hagyják el. Lakóhelyüket rendszerint orrfacsaró bűzzel veszik körül, és rendszerint éjszakai életet élnek. Világképük eléggé torzult, számukra a világmindenséget a monitoruk 2 m-es körzete jelenti. Mai cikkünkben az irodai informatikusokat figyeljük meg és elemezzük ki.

Irodai informatikusok. Ők azok, akik igazából informatikusok szerettek volna lenni, de tudásszintjük megrekedt annál a pontnál, hogy miért nem jó, ha szóközzel igazítja a címet középre. Munkatársaimmal (kivéve Dzsonit, aki épp pénisznagyobbító műtétjére készül, illetve az űrutazáson levő munkatársainkat, hiszen velük nehéz lett volna kommunikálni) sokat tanakodtunk, hogy vajon őket informatikusnak tekinthetjük-e, hiszen igazából nem is értenek az informatikához. De tekintve a jellegzetesen speciális (értsd: furcsa, otromba) arcberendezésüket, valamint igénytelen életmódjukat, arra a következtetésre jutottunk, hogy ők bizony informatikusok.

Rendszertanilag - a többi informatikussal ellentétben - többségük a Homo Sapiens Insapiens alfajhoz tartozik. Ennek megfelelően szellemi képességeik nagyon-nagyon erősen korlátozottak. Ugyan a számítógépet be tudják kapcsolni, és talán a hibásan begépelt szöveget sem hibajavító festékkel akarják kijavítani, de komolyabb feladatokra képtelenek. A táblázatkezelőről hallani sem akarnak, inkább kiszámolnak mindent számológéppel (már ha tudják használni), mint hogy táblázatot kezeljenek. Sokan közülük kézzel rajzolják a WordArtot, aláhúzáshoz vonalzót és ceruzát használnak, kép beillesztését pedig ollóval és ragasztóval végzik.

Életmódjuk megfelel a szabványos informatikus életmódnak, azt leszámítva, hogy étkük legtöbbször megegyezik egy kanári étrendjével.

Egyelőre ennyi információ bőségesen elég róluk, legjözelebb már veszélyesebb informatikusok után vizsgálódunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr823395784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása