Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Meg nem erősített hírek szerint (Hans Walterhasser és Juan Antonio de la Costa értesített minket, amit Dzsoni is megerősített a maga módján...) új kór ütötte fel a fejét, elsősorban az idősebb tinik és fiatal felnőttek körében! Ez az új betegség a fotoidiotizmus nevet kapta. Tünetei:
- a beteg magát profi fotósnak képzeli
- súlyosabb esetben hirdeti is a szolgáltatásait (a fényképezésre gondoltam, nem félreérteni!)
- krónikus nagyképűség
- gyakran erős sznob hajlamok is megjelenhetnek.
Kiváltó oka általában egy apuci által pénzelt Nikon márkájú fényképezőgép, túlzott önelégültség, és a saját képességek túlértékelése, továbbá kulcsingerként funkcionálhat más, hasonló betegek, illetve a Nikonnal rohangáló újgazdag tinik látványa. A kór kifejezetten könynen terjed antiszociális hajlamokkal rendelkező egyedeknél.

Mikor kezdjünk el gyanakodni?
Az még nem betegség, ha valaki a szar beállítással készült, túl- vagy alulexponált képeivel dicsekszik, ez a fotómasinát megkaparintó sznob tinik körében már (sajnos) mindennapos jelenség. Ha mindezek mellett profi fotósként hirdeti magát, és az életlen, szar képeiért még pénzt is képes kérni (amitől önteltsége újabb rekordokat döntöget), akkor már biztosan állíthatjuk: fotoidiotizmussal van dolgunk.

Hogyan gyógyítható?
Sehogy. Esetleg agyátültetéssel, de ott még nem tart az orvostudomány.

Kapcsolatba hozható ez a szörnyű betegség a mineroidózissal?
A terjedési mechanizmusa hasonló, ennek ellenére nincs tudomásunk róla, hogy a kettő között összefüggés lenne.

Béla hogy van?
Tegnapelőtt leszedálták, azóta mélyen alszik. Az orvosai szerint hamarosan már képes lesz kisebb feladatokat ellátni, de a teljes felépülésére még éveket kell várni.

Természetesen meg kell jegyeznünk, hogy a cikk nem egy valós betegséről szól. Tudom, hogy ez csak a nagyon síkhülyéknek nem tűnik fel, de a szólás- és sajtószabadság jelenlegi helyzetében muszáj minden szart leírni, máskülönben még jön valaki gyökér, aki tényleg elhiszi...

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr474904633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása