Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fiatal munkatársunk, Nguyễn Công Điệp főbiológus kisasszony, aki mellesleg nemzetközileg elismert kutatója a bódító hatású szereknek, sikeresen leírta a mineroidózis (bányász-kór) tüneteit. Ez a betegség talán korunk legveszedelmesebb betegsége. Tessék vigyázni, mert akár érintés útján is képes terjedni!

Megfigyeléseink alapján a kór egy kimondottan hosszú lefolyású, maradandó - elsősorban mentális - egészségkárosodást okozó, legtöbbször gyógyíthatatlan betegség. A fertőzést követően hosszú, akár több hónapos lappangási idő is következhet, majd fokozatosan, egyre erősödve megjelennek az első mentális tünetek, mint például beszűkült tudatállapot, üldözési mánia, valamint enyhe paranoia. Jellemző továbbá a kóros irigység. Ebben a fázisban még talán visszafordítható a betegség, amennyiben a beteg azonnal megfelelő ellátást (nagy adag neomagnolos fürdő) kap. Későbbiekben a beteg egyre jobban irtózik a víztől, valamint az addigi tünetei krónikusra fordulhatnak. A végső stádiumban már a legalapvetőbb szociális érintkezéseket is durván félreértelmezi, utánzási hajlam tör rá, gyakran csúnyán elhízik, és egyfolytában valami harcról hadovál, de olyan elszántan, hogy ezzel az elszántsággal még Phạm Văn Đồng seregét is legyőzte volna Điện Biên Phủ-nál.

Védekezésül csak annyit tehetünk, hogy kerüljük a szilíciumalapú bányászokat, valamint rendszeresen tisztálkodunk!

Jó szerencsét!

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr823222648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása