Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hans Walterhasser írása

Tegnap regisztráltam a myVip Randi társkereső szolgáltatásba, erről írom meg most a tapasztalataimat. Cikkem megírásában segítségemre van Szájensz Béla, aki tanácsaival nagyon sokat segített munkám elkészültében.

Miután a Perverz tudomány blogon már jelent meg cikk az internetes társkeresésről és a különféle embertípusokról is, most csak arra térnék ki, hogy eme nagyszerű társkereső szolgáltatás használata közben milyen többletinformációkhoz jutottam hozzá.

Fél óra használat után máris találtam három olyan emberfajtát, melyet eddig nem ismertünk (és ezáltal az emberhatározónkban sem jelent meg). Ezek az alábbiak:

Homo Sapiens Suicidus Draculosis. A Homo Sapiens Suicidus, ismertebb nevén emo egy különös változatával állunk szemben. Magukat a kihaltnak vélt Sangrus Vampiri (azaz vámpír) fajtól származtatják, bár ezt genetikai vizsgálataink nem támasztották alá. Rendszerint napnyugta után bújnak elő sötét rejtekhelyeikből.

Homo Sapiens Porcus, azaz disznóember. Jellemző külső jegyei közé tartozik a jócskán terebélyes térbeli kiterjedés, továbbá a test minden részéről redőkben lelógó zsírnyúlványok. A legenda szerint egy ember és egy malac szerelmének köszönhetően jöttek létre, de ezt a feltevést a genetikai vizsgálat nem igazolta. További legenda, hogy eme faj képes utódokat nemzeni a barnamedvével (Ursus arctos), és így utódként úgynevezett medvedisznóember jön létre, mely félig medve, félig disznó, félig ember.

Az újonnan felfedezett harmadik emberváltozatot még nem sikerült rendszertanilag besorolni, így csak a jellemzőit tudom leírni: terebélyes, lapos arc, jellegzetesen bárgyú tekintet, bamba mosoly. Feltételezéseink szerint a Homo Sapiens Insapiens és a Homo Sapiens Golemus által létrehozott, (sajnos) termékeny hibridekről van szó, bár főbiológusunk, Nguyễn Công Điệp szerint új alfajjal van dolgunk.

Összegezve a fentieket, az említett nagyszerű társkereső tényleg remek szórakozást nyújt, amennyiben Ön tudós, szimplán csak röhögni akar egyet az embereken, vagy netán a Homo Sapiens faj nem túl intelligens alfajainak valamelyikébe tartozik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása