Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dávid szobra

2010.07.14. 03:35

Művészettörténeti rovatunk következik. Olvasását kizárólag felnőtt olvasóink számára ajánljuk.

Nyilván mindenki ismeri Michelangelo talán leghíresebb alkotását, Dávid szobrát. Sokat tanultunk róla művészettörténetből, ám valamit tanáraink és tankönyveink nagyon elhallgattak. Mekkora lehet Dávid intim mérete?

Dávid szobra

Tudományos stábunk utánajárt, mi is az igazság. Egy egyszerű matematikai módszer segítségével kiszámoltuk, mekkora volt valójában Dávid pélója. Ennek a matematikai módszernek a neve: egyenes arányosság. (Akinek ez nem mond semmit, az kaparja elő az általános iskolai matekkönyveit, és alaposan nyálazza át.) Első lépésként kinyomtattuk Dávid szobrának a képét. (Olcsóbb megoldás, mint elutazni Firenzébe.) Megmértük a képen Dávid magasságát, ez 16,7 cm, illetve megmértük a hímtagjának a méretét: 4 mm. Feltételezéseink szerint Dávid egy átlagos magasságú fiatalember volt, ami akkoriban kb. 165 cm lehetett. Egy egyszerű aránypárral kiszámíthatjuk Dávid kéjlécének hosszát (mm-ben számolva): x=4×1650/167=39,5. Tehát kis jóindulattal 40 mm, azaz négy centi! Ez azért lehangoló. Bizonyára Dávidot nagyon sok fiatalkori frusztráció érte emiatt, és hogy ezt kompenzálja, ezért kezdett erősíteni. A célját ugyan elérte, egy szép, izmos, kigyúrt fiatalember vált belőle, akit hőstette miatt ezrek ünnepeltek, ám ez a lényegen semmit nem változtatott: az örömbotjával bizony nem sokat hancúrozhatott.

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr142150512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.08. 09:22:26

:D Ne hülyítsd már a kislányokat! Dávid kéjrúdja nem izgalmi helyzetben lóg a szobron. Azt meg ugye tudjuk, hogy a petyhüdt kicsiből lehet sokkal-sokkal nagyobb, és olyan is, hogy a petyhüdt nagyobb meg alig változik...

süti beállítások módosítása