Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ufóvadászat Sopronban 1.

2012.06.26. 22:07

Jegyzőkönyv a soproni ufóvadászat első napjáról.

Jegyzőkönyvvezető: Juan Antonio de la Costa (aki hivatalosan nem tagja az ufóvadász stábnak, de mégis az.)

Résztvevők:
Vlagyimir Szergejevics Sztahanov
Kovács "Koczka" Jancsika
Jürgen Waltersson
Csang Lao-Sing

Miután a stábot összerántottuk, elindultunk Sopronba, a VOLT fesztivál nulladik napjára. Ezen a ponton Jancsika megemlítette, hogy logikailag is, és nyelvhelyességileg is aggályos ez a kifejezés, mivel ha valaminek ez az első napja, az akkor nem lehet nulladik nap. Tulajdonképpen olyan, hogy valami nulladik, olyan nincs, is, mivel ha már az adott jelenség/esemény létezik/elkezdődik, akkor az már legalább az első napja, még ha valami módon elüt a többitől, akkor is. Ennek további megítélését magyar nyelv és irodalom szakos olvasóinkra bízzuk, nem kívánunk sokat foglalkozni vele.
Sopron csodaszép utcáit járva elődeink megállapítását megerősítettük: valóban, a várost ellepő humanoid entitások eddig megmagyarázhatatlan okokból kerülik a betont! Táplálékuk hasonló az elmúlt évek jelentéseiben megírtakhoz: sárga címkés TESCO-felvágott, olcsó kutyaeledel, lejárt babkonzerv, valamint italuk rendszerint TESCO láger sör, valamint Koccintós vörösbor.
A jó időnek köszönhetően idén is tömegesen mentek ívni a Homo Sapiens Curvuiensisek, melyek közül Vlagyimirnak és Jürgen Walterssonnak sikerült is szexuális kapcsolatot létesíteni. Watersson kiszemeltjéről sajnálatos módon utólag kiderült, hogy férfi volt. (Polderski hogy örült volna ennek...)
Lao megijedt, és elmenekült a helyszínről, Máriát pedig nem engedték ki az intézetből, így ma nélkülük kellett a tudományos expedíciónkat végrehajtani.

Kedves olvasók, összefoglalva: ma semmi rendkívüli nem történtm majd talán holnap! Mi addig a közelben letáboroztunk, a tekintélyes méretű feromonfelőt követve úgyis könnyen rátalálunk az itt táborozó élienekre. Jó éjszakát mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr314613426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása