Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kedves olvasóink! Az alábbiakban - szokásainktól eltérően - egy még készülőben lévő film ajánlóját olvashatják.

Több ezer évvel ezelőtt egy távoli galaxisból elindult pár bátor (szilícium alapú) felfedező azzal a céllal, hogy intelligens élet nyomai után kutasson galaxisszerte. Űrhajójukkal épp a Föld környékén tartózkodtak, amikor egy ismeretlen objektummal összeütköztek. (A baleset túlélői szerint egy űrben repülni képes szánkó hajtott beléjük, melyet kilenc négylábú emlős állat vontatott, és egy talpig vörösbe öltözött részeg alak vezetett. Róla nincs hír, hogy túlélte-e a balesetet.) Ezután az idegen felfedezők űrhajója a földbe csapódott. A balesetet csak négyen élték túl, de ők sem voltak túl boldogok, ugyanis táplálkozásukhoz szilíciumalapú ásványok szükségesek. Itt, a Földön viszont minden élőlény szénalapú. Ezért bányszni kezdtek, és kínzó, fáradtságos munkával termelték ki az életbe maradáshoz szükséges szilíciumot. Később szaporodtak és sokasodtak, bár borzalmas külsejük miatt csak egymás között szaporodhattak, mivel a földi emberek képtelenek voltak ilyen ocsmány lényekkel hágni. (A legenda szerint azért olyan jó bányászok, mert olyan rondák, hogy ha lemennek a bányába, feljön a szén. Bár ezt nem értem, hiszen ők nem is szénnel táplálkoznak, hanem szilíciummal. - a szerkesztő megjegyzése)

Múltak az évek, és egyszer csak az időszámításunk szerinti második ezredforuló előtt nem sokkal megszületett egy szilíciumalapú kislány, aki sajnos örökölte ősei külső tulajdonságát. Ez a kislány - eredetileg a Béla nevet akarták neki adni, de végül Ágota lett - számtalan kalandot élt át a földi emberek között. Vajon a maga primitív agyával és nem túl megnyerő külksejével hogy boldogul zord világunkban? Vajon szerelme a bátor Patrícius iránt érzett szerelme beteljesülhet, vagy külső adottságai ebben is megakadályozzák? Sikerül-e a maga szerény képességeivel kijárni az iskolűt, vagy ő is a bányában végzi? Vajon sikerül-e leszámolnia nagy szerelme, a csalfa Jónás minden barátjával, vagy Jónás hős barátainak sikerül megállítaniuk Bélát... izé.. Ágotát, mielőtt tervét beteljesítheti? Ha kíváncsi vagy rá, nézd meg ezt a szenzációs filmet! (Persze csak miután elkészül...)

Jónás szerepében Jan Polderski, Patrícius szerepében Mikropénisz, végül Ágota szerepében Szájensz Béla.

Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr433198928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása