Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Adott egy teszetosza srác, akit a barátnője úgy használ ki, ahogy a kedve tartja, és akit épp a napokban dobott ki eme kedves barátnője. Továbbá adott egy túl laza srác, akit bohócként dolgozott, csak kirúgták, mivel megvert egy gyereket. Ők ketten elmennek kikapcsolódni egy elhagyatott faluba. Ekkor még nem is sejtik, hogy milyen átok ül a falun...

A film sokkal jobb, mint amilyennek a leírások és előzetesek alapján várnánk. Bár a címe alapján ez valami vérengzős, brutális filmnek tűnhet, de valójában nem az; sokkal inkább egy csöppnyi perverzséggel átitatott humorfolyam az egész. (Elég csak a vasfaszkardra gondolni.) Alább láthatunk egy kis ízelítőt, de hangsúlyozom, érdemes megnézni, mert maga a film ennél a pár perces betekintésnél sokkal jobb!

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr452639833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása