Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Női rovat: pasihatározó

2010.08.08. 06:09

Ahogy ígértük, női rovattal is jelentkezünk. Kiváló munkatársunk, a paranormális jelenségek szakértője, Szájensz Béla bizony a csajos dolgokban is megállja a helyét. Azon túl, hogy remekül főz, bátran lehet hozzá fordulni sminkelési, kozmetikai és fogyókúrás tanácsokért. Most azonban a magányos hölgytársainak próbál segíteni egy pasi-határozóval. Olvassák élvezettel!

 

Béla vagyok. Az általam vezetett női rovat első cikkét olvashatják. Eddigi tapasztalataimat összefoglalandó, egy rövid, vázlatos pasihatározót teszek közzé.

A legtöbb pasit egyértelműen be lehet sorolni a csajokhoz való viszonyulásuk alapján:

  • Az első típusba tartozik az, aki – akár bevallja, akár nem – nem akar komoly kapcsolatot egy csajtól, csak egy alkalmi hancúrt. Ők tipikusan azok, akik nagyon rá vannak indulva a csajra, de miután 1-2 hét alatt sincs az ágyukban, lemondanak róla. Ők azok, akik 1-2 napig elbűvölik a kiszemelt hölgyet, utána viszont eltűnnek, mint szürke szamár a ködben.
  • A második típusba tartoznak azok, akik ugyan hosszabb kapcsolatot akarnak, de olyan kapcsolatot, amiben a szex a fő mozgatórugó. Ők már nem adják fel 1-2 nap után, sőt, össze is jönnek a csajjal, aztán ha egy hónapon belül nincs szex, elkezdenek méltatlankodni, háborogni, rosszabb esetben zsarolni, majd szakítanak olyan címen, hogy "ez így nem kapcsolat". Közülük sokan csak azért keresnek barátnőt, hogy legyen valaki, akivel lehessen hancúrozni.
  • A harmadik típus a tipikus vadász. Általában hosszú távra tervez, de csak rövid ideig lelkes. Ő az a pasi, aki ameddig össze nem jön kiszemeltjével, a csillagokat is lehozná az égről, majd miután összejönnek, azaz miután "megszerezte a zsákmányt", úrrá lesz rajta a túlzott kényelem és lustaság. Olyankor ne is várja a csaj tőle semmi romantikát, ne remélje, hogy a pasi fogja hívni, vagy hogy a kedvéért képes lenne kimozdulni a vasárnapi meccs idején a tévé elől. Úgy érzi, hogy megszerezte a zsákmányt, most már nincs mit tennie. Ha netán kérdőre vonják, méltatlankodik, és még a csajt tartja hisztis, nyafogós alaknak. Némelyik alfajuk nagyon hajlamos a hűtlenségre. Veszélyes altípusuk a zsarnok, aki mihelyett nyeregben érzi magát, ókori római rabszolgahajcsárokat megszégyenítő módon bánik barátnőjével.
  • A negyedik típus a lovag, aki valóban hosszú távra tervez, nem holmi kósza hancúr vágya hajtja, és ez a tűz megvan benne az után is, hogy összejöttek.

Ennyi lenne a pasihatározó. Továbbra is állok a hölgyek rendelkezésére. Béla vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr512206691

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Blogot írtunk 2. 2010.08.08. 09:42:24

Kedves Bejegyzés-szerkesztő Olvasó, új játékszabályt írtam:), kérlek ne lépj a "tovább"-ra addig, amíg el nem küldted nekem amit kértem! :D   Nos, ha sértődős lennék, vagy a büszkeségemre hallgatok, elküldtem volna a francba.  Már ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.08. 09:12:04

Béla, nem egyszerűsítetted le ezt egy kicsit? :D

süti beállítások módosítása