Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ahogy arról már említést tettünk, a héten Pécs környékéről is egyre több idegent jelentettek. Tudományos stábunk – az éppen gyengélkedő Szájensz Bélát kivéve – elutazott Pécsre, hogy kiderítse, mi történik.

Miután egy másodosztályú, koszos vasúti kocsin zötykölődtünk órákon át, a fogadtatás sem volt sokkal jobb: Pécsre érkezve egy furcsa öltözékű humanoid a gyomortartalmát Dr. Jürgen Torres ruhájára ürítette. Ez után a kis incidens után stábunk elfoglalta szállását, majd munkához látott.

Alaposan szemügyre véve az idegeneket feltűnt, hogy a sok hasonlóság mellett néhány nagyon szembetűnő különbség is fellelhető köztük, valamint a nyugat-magyarországi idegenek között. Életmódjuk és viselkedésük hasonló, hasonlóan kerülik az aszfaltot, ingadozó a járásuk, és ugyanazok a táplálkozási szokásaik (kutyaeledel, nyers babkonzerv, olcsó, gyenge minőségű – legtöbbször Tesco Lager márkájú – sör). Fejszőrzetük (gyengébbek kedvéért a hajuk) hasonló színű, bár jóval több a sötét, kimondottan hosszú hajú egyed. Eltérés az ország más területein feljegyzett észlelésektől, hogy itt mindegyikük vastag, fekete bőrkabátot visel. 30 °C feletti nappali hőmérséklet mellett ez elég különös. Valószínűleg nagyon meleg klímájú helyről származnak, azért van szükségük nagy melegben, tűző napon is a fekete kültakaróra. További érdekesség, hogy félnek a víztől. Megfigyeléseink szerint nem folyamodnak tisztálkodáshoz, és intenzív, az emberi szaglószerv számára irritáló feromonokat árasztanak magukból.

Tudományos stábunk továbbra sem tudott megnyugtató magyarázattal szolgálni az idegenekkel kapcsolatban, de mihelyett valami eredményt elérünk, azonnal jelentkezünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr222144830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása