Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Perverz zene rovat: Kim Petras

2011.01.30. 02:30

Tim Petras

Kim Petras 1992. augusztus 27-én született, Kölnben. Leánykori neve Tim Petras. Illetve nem is leánykori neve a Tim, hanem az ő esetében inkább a fiúkori neve. A kis Tim nem volt egy átlagos gyermek. Kétéves korában rákapott a női ruhákra, ám a szülei, Konni és Lutz Petras mindezt csak játéknak gondolták.

Később rájöttek, hogy a probléma sokkal komolyabb, ezért némi segítség reményében felkeresték a frankfurti Johann Wolfgang Goethe egyetemen Dr. Bernd Meyenburgot, aki nagyobb szaktekintélynek számított, mint Szájensz Béla. (Bár Béla ezt másként gondolja.)

Kim Petras

Amikor Kim, vagyis Tim 12 éves volt, hormonterápiát kezdtek alkalmazni. Ebben Dr. Achim Wüsthof végzett remek, eredményes munkát. Később meg is műtötték, így mind a mai napig ő a legfiatalabb, akit átoperáltak. Az operáció remekül sikerült, senki meg nem mondaná, hogy Kim eredetileg férfi volt.

Ezek után Kim énekesi pályára lépett. Első slágere, a 2009. április 17-én megjelent Last Forever óriási nemzetközi siker lett.

További nagy slágere a Die For You, mely ugyanezen év július 16-án jelent meg.

Tudományos stábunkat – már aki éppenséggel nem az új űrhajónkkal van elfoglalva – egyetlen kérdés foglalkoztatja: ha egy férfi összejönne Kim Petrasszal, akkor a pasi most heteroszexuális, homoszexuális, biszexuális, vagy mi a franc?

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr692624395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása