Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kedves Olvasók! Bizonyára tudják, hogy legproduktívabb munkatársunk, a méltán híres Szájensz Béla épp gyengélkedik, az elmeosztályon szegénybe tucatszámra tömik a Seduxent, 24 órás megfigyelés mellett lekötözve tartják egy rózsaszín rácsos ágyban. A főorvos szerint nyár végére fel is épülhet. Mi azonban addig sem tétlenkedhetünk, így bár kevéssé hatékonyan, de nekiláttunk  a munkának.
Hans Walterhasser és Juan Antonio de la Costa kutatási eredményeit látják.

Modern világban élünk, manapság szinte mindenki használ mobiltelefont, számítógépet, internetet, e-mailt, MSN-t, chatet, miegymást. Legtöbbünknek a Facebook nevű közösségi oldalon is van profilja. Egy ilyen létrehozása nem igényel különösebb szakértelmet, azonban tapasztalatunk szerint sokaknak még ez is nagyon nagy kihívást okoz. Ezért született meg ez az írás, hogy segítsünk a mentálisan rászorulltaknak.

Nézzük csak, mi okozhat gondot egy adatlap kitöltésénél?

1. A név.
Sokan biztos, most visítva röhögnek, hogy ezen mégis mi a nehéz? Nos, mi is visítva röhögtünk, holott a helyzet inkább siralmas, mint mulatságos. Sokan nem tudják, hogy a név egy vezetéknévből, és egy, vagy kettő keresztnévből áll. Nem, nincs benne semmiféle alacsony intelligenciaszintet sugalló köszönési forma, sem létige. Nagy kezdőbetűvel írjuk, és először a vezetéknév, utána a keresztnév következik. (Igen, akkor is, ha külföldi weboldalról van szó. Gyengébbek kedvéért: a fiókbeállításoknál meg lehet adni a névsorrendet is. Ki lehet próbálni!)

2. Szülőváros, jelenlegi város.
Ez sem tűnik túl bonyolultnak, mégis sokan elhibázzák a kitöltését. A szülőváros annak a helynek a neve, ahol édesanyátok a világra hozott. Ezt általában sikerül kitölteni. A nagyobb gond a jelenlegi várossal van. Ide annak a helynek a neve kerül, ahol jelenleg laksz, és/vagy ami a lakcímkártyádon is szerepel. Nem, nem, nem annak a helynek a neve, ahol élni szeretnél, nem is a kedvenc focistád/énekesed/színészed lakóhelye, és nem is a kedvenc városod. Ha történetesen nem városban laksz, akkor is add meg a lakóhelyed nevét, legyen az akár falu, akár tanya, akár egyéb valami.

3. Születésnap.
A te születésnapod, nem nagyanyádé, nem a pasidé, és nem is a szomszéd srácé! Ha 14 éves vagy, akkor sem 1915 a születési éved!

4. Nyelvek.
Jaj kedves olvasók, neeem, nem azt kell felsorolni, hogy milyen nyelvek tetszenek neked, vagy hogy a kedvenc színészed/énekesed/stb. milyen nyelven beszél, és nem is azokat kell felsorolni, amilyen nyelveket be tudsz mutatkozni, és a "szeretlek"-et el tudod mondani. Ide csak azokat a nyelveket kell felsorolni, amelyeken el tudsz igazítani egy vadidegent az utcán, amelyeken egy épkézláb e-mailt meg tudsz írni, valamint egy újságcímet el tudsz olvasni. Szóval ne a szuehélit írd be, hacsak tényleg nem beszélsz azon nyelven! (Úgysem... sokaknak még a magyar is nehezen megy.)

5. Családi állapot.
Elérkeztünk a legkritikusabb ponthoz, persze pár alapvető szabály betartásával ezt sem fogjuk elcseszni. Alapszabály, hogy ameddig nem járunk senkivel, és nincs, vagy nem volt házastársunk, mindaddig az "egyedülálló" a helyes választás. Jaj aranyom neem, attól, mert a Pistike köszönt neked tegnap, még nem állsz vele kapcsolatban. Nem drágám, nyitott kapcsolatban sem!
Kapcsolatban csak akkor vagy, ha történetesen jársz valakivel. (Járásnak egy kapcsolatot csak onnantól számíts, miután mindketten szeretitek egymást, és legalább egyszer csókolóztatok már!) Ha egy kapcsolatnak vége szakad, akkor nem leszel sem elvált, sem özvegy. Akkor sem, ha nagyon szeretted őt! Ugyanígy, akkor sem leszel özvegy, ha álmaid hercege/hercegnője (mindenki válassza ki a megfelelőt neme és preferenciája szerint) visszautasít.
Nyitott kapcsolatban akkor vagy, amikor jársz valakivel, de liberális elvektől vezérelve emellett kitekintgettek a kapcsolatból. Most nem szállnék vitába, hogy ez mennyire jó vagy rossz, mindössze leszögezném: attól, mert te szeretsz valakit, de ő cseszik rád, az még nem lesz kapcsolat, még nyitott kapcsolat sem!
A bonyolult kapcsolat az végülis kapcsolat, csak amolyan folyton összeveszős, hol együtt vagytok, hol nem. Értitek? Nem azt jelenti, hogy jaj, de tetszik valaki, de még csak köszönni sem akar!
Házasságról meg csak akkor beszélhetünk, ha azt törvény (vagy esetleg egyház) is annak ismeri el. Neem kicsikém, attól, mert a Gizikével nagyon szeretitek egymást, még nem lesztek házasok!

Kedves olvasók! Még bőven lenne miről írni, azonban Juan már elfáradt írni, így most befejezzük eme tanulmányt. Reméljük, hogy művünk hasznukra lesz, és ezentúl sokkal szakszerűbben töltik ki a Facebook adatlapjukat!

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr204558395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása