Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Még ezekben a pillanatokban is folyik új munkatársunk nyilvántartásba vétele. Délután toppant be a szerkesztőségbe eme fiatalember, és képességei alapján egyből tudtuk: itt a helye közöttünk.

Eme fiatalember a Tambakosz Bizbasz névre hallgat (nem tévesztendő össze a híres tornász Tambakosszal!), és ő Beloiannisz szégyene, bár Szájensz Béla nyomozása szerint soha nem volt beloianniszi lakos, mint ahogy nem is spártai születésű. Béla szerint csak hazudik, így akar sorainkba férkőzni. Szerintem meg csak Béla féltékeny rá. Mindenesetre görög (bár Béla szerint vietnámi, kicsit átsminkelve) és nagyon otthon van a görög mondavilágban. Bízunk benne, hogy hasznos tagja lesz szerkesztőségünknek!

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr393545837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása