Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bizonyára mindannyian emlékszünk a Napoleon Boulevard örök klasszikusára. (Ami egyébként az olasz Vanità di vanità nem túl szöveghű feldolgozása, nem mint ha érteném azt az újromán, akarom mondani olasz szöveget.) Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a kilencvenes évek egyik legszebb slágeréről van szó, melyet előszeretettel énekeltek iskolai ballagásokon. (Legalábbis jobb helyeken.)

 Aztán múltak az évek, és miután a sok mostani tehetségtelen buzergátor előadó (igen, az SP-féle médiabohócokra gondolok, meg élettársára, akit egy bizonyos mérgező gázról neveztek el) nem volt képes életképes zenét produkálni, sőt mitöbb, még zenének sem nevezhető, ami csinálnak, ezért páran úgy érezték, bölcs dolog az egyszer már befutott slágerekhez kicsit hozzányúlni. Ez így is van, csak páran egy nagyon picikét ezt a hozzányúlást eltúlozták. Így például a Semtex nevű formáció, mely sikerrel dolgozta át a Napoleon Boulevard egykori halhatatlan slágerét.

A szövegen - szerencsére - semmit nem változtattak, a hangszerelés megfelel korunk domináns trendjének, nincs is ezzel semmi gond. Na de a klip... az egykori, múló gyermekkorról szóló ballagási slágert hogy a fenébe lehet ilyen nyílt és burkolt szexuális utalásokkal, aberrált, perverz jelenetekkel előadni?! Mindenesetre elgondolkodtató.

U.i.: Szájensz Béla szerint a szőke csaj marhára bejövős.

U.i. 2.: Szerintem a két barna csaj sem rossz.

U.i. 3.: Dzsoni dugná a pasit is...

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr103437915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása