Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tanárhatározó 1. rész

2011.11.23. 16:18

Tanárok: olyan emberszabású lények, akikkel eleinte semmi bajunk, csak aztán hirtelen 7 évesek leszünk, és bekényszerítenek minket egy iskola nevű helyre. Ott egész nap a különböző tanárok gyötörnek minket, hosszú és kemény éveken át.

Ezalatt az évek alatt volt elég időm megfigyelni a tanárokat, és így született ez a tanárhatározó, aminek segítségével sikerülhet beazonosítani a tanárokat anélkül, hogy meg kellene ismernünk őket. Lássuk hát!

A matektanár.

Bizonyára ő az egyik olyan tanár, akivel nagyon sokat találkozol, nap mint nap. Már messziről könnyű megismerni a jellegzetes, ritkán vasalt, krétaporos köpenyéről, vastag keretes szemüvegéről, valamint arról a tényről, hogy a divatot csak tisztes távolból – kb. 40 év távolságból – követi. Élőhelye a tanári, a matematika szertár, illetve a matekterem által alkotott bermudális háromszög. Különös ismertetője: állandóan nagy méretű táblakörzővel és vonalzóval rohangál.

A magyartanár.

A matektanár mellett ő a másik olyan tanár, akit szinte minden nap látsz. Jellemzője a szemüveg, furcsa hajviselet, valamint a divatosnak nem mondható ruházat. Élőhelye a tanári és a könyvtár közötti terület.

A fizikatanár.

Lásd: matektanár, vastag, sötét keretes, dupla vastag szemüveggel, másodlagos nemi jellegek nélkül. Gyakran kiálló fogak teszik amúgy sem felejthető arcát még emlékezetesebbé.

Egyelőre ennyi, legközelebb folytatjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr843406270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása