Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Informatikusok. Furcsa nép. Sokáig a létezésük puszta feltételezés volt. Elszigetelten, rejtőzködve élnek, kvártélyukat csak ritkán hagyják el. Lakóhelyüket rendszerint orrfacsaró bűzzel veszik körül, és rendszerint éjszakai életet élnek. Világképük eléggé torzult, számukra a világmindenséget a monitoruk 2 m-es körzete jelenti. Mai cikkünkben a rendszergazdákat figyeljük meg és elemezzük ki.

A rendszergazdák. Ők, ellentétben az irodai informatikusokkal, már valódi informatikusok, mindegyikük a Homo Sapiens Sapiens egy igen különös változatához tartozik. A valódi informatikusok közül ők azok, akikkel a legnagyobb esélyünk van találkozni, meglepően gyakran fordulnak elő hétköznapi emberekhez veszélyesen közel.

Rendszertanilag két fő változatra bonthatók: vannak hardveres és szoftveres rendszergazdák. A hardveres rendszergazdák általában véve jobb fizikummal rendelkeznek (biztos sokat erősödnek, mialatt azt a sok számítógépet összeszerelik), és közterületeken gyakrabban mutatkoznak, mint a szoftveres rendszergazdák. A többi ember közül leginkább speciális öltözködésükkel (általában kockás ing és farmernadrág), alacsony méretükkel, valamint jellemezhetetlenül unalmas humorukkal tűnnek ki
Másik változatuk a szoftveres rendszergazda. Ők - fő érdeklődési körük alapján - két változatra oszthatók: vannak windowsos és vannak linuxos rendszergazdák. Általában véve utóbbiak büdösebbek, igénytelenebbek, és antiszociálisabbak. Ők egy rózsaszín kockás inget általában 8-12 napig hordanak váltás nélkül, míg társaik 4-5 nap után azért már tisztábbra cserélik ruházatukat. Általában a szoftveres rendszergazdákkal nehéz találkozni, de ha valakinek mégis sikerül, az örök nyomot hagy az illetőben. Számukra a világ nem áll másból, mint egy parancssorból, és operációs rendszer funkciókból. Éjszakai életet élnek, ezért nappal elenyészően kicsi az esélye, hogy kint, az utcán egy szoftveres rendszergazdával találkozzunk. Étkezésük egysíkú, egész nap valami olcsó, gyenge minőségű chipset majszolgatnak, és kólát szürcsölgetnek.

Ennyi volt a mai kutatási anyag, legközelebb még talán ennél is durvább írással jelentkezünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr213395884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása