Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Változatok egy témára

2011.07.07. 01:14

Nemrég bemutattuk az O-One együttes hírhedt számának (Dragostea din tei) pár "nagyszerű" feldolgozását. Most folytassuk a sort néhány "remekművel"!

Először Yai feldolgozásában hallgassuk meg az Oh jao nee című csodát! (A thai írást ismerőknek még a dalszöveg is a rendelkezésre áll!)

Semmi gáz, a koreai változat még szörnyűbb. (Ez még nálam is kivágja a biztosítékot.)

Azt gondolnánk, hogy ennél szörnyűbb már nem lehet. És láss csodát: lehet! Indonéz barátaink erről is gondoskodtak. Terima kasih! Barakatak: Buka-bukaan.

Most már biztosan azt gondoljuk, hogy ennél lejjebb már nincs. Aki így gondolja, az óriásit téved! Inkább nem fűznék hozzá semmit ehhez a japán csodához:

Lehet ennél rosszabb? Bátran fellélegezhetünk, mert nem! Ennél már csak jobbak következhetnek. Például a szigapúri Guo Mei Mei előadásában:

 A tajvani változat:

 Végül búcsúzásul még egy tajvani feldolgozás:

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr613046020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása