Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Új munkatársak

2011.02.01. 04:58

Miután tudományos csapatunk színe-java a következő hónapokat kizárólag az űrkutatásnak szentelte, ezért a Perverz tudomány stábja új munkatársakat volt kénytelen felvenni.

Az új munkatársak között köszönthetjünk Hans Walterhasser urat, aki remek szociológus, kitűnő gazdasági szakember, és nem mellékes, hogy isteni pálinkát tud főzni. Meggyőződésem, hogy kitűnően fogja helyettesíteni Dr. Jürgen Torrest, aki ezekben a pillanatokban a világúr szociológiáját tanulmányozza. Természetesen Hans nagy rajongója Kim Petrasnak.

Szintén a munkatársunknak tudhatjuk Nguyễn Công Điệp kisasszonyt, az új főbiológusunkat. Segítségünkre lesz még Juan Antonio de la Costa, a brazil konyhaművészet mestere, targoncakezelő, és mellékállásban szülész-nőgyógyász.

Tudományos stábunkat Dr. Timm távollétében én, Szájensz Béla iránítom.

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr1002624448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása