Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Műelemzés: Paul Avril: Les Sonnetts Luxurieux műhöz készített egyik illusztrációja.

gyömöszölős képecske

Paul Avril, eredeti nevén Édouard-Henri Avril egy algériai születésű francia festő és illusztrátor volt. Főként erotikus tartalmú műveiről ismert.
A képen három alak látható: a középpontban egy éppen szexuális interakció előtt álló, vízszintes helyzetű nőalak, a kép jobb oldalán egy hasonló szituációban, csak éppen függőleges helyzetben elhelyezkedő férfialak, valamint a kép bal oldalán egy meztelen kisangyal.
Vegyük szemügyre a nőt! Láthatóan nem egy nádszál a kisasszony, mégis szinte lebegő helyzetben látható. A festő ezzel fejezi ki a könnyedséget, a helyzet felszabadultságát. Ezzel kontrasztban a férfi meggörnyedt testtartása, durva, megfeszülő izmai épp az ellenkezőt juttatják eszünkbe: pont a helyzet nehézségét jelképezik. A kisangyal, ami a klasszikus ábrázolás szerint a tisztaság, ártatlanság megtestesítője, ebben a képben testi kontaktusba kerül az épp közösülés alatt álló nővel. Ez meglehetősen perverz ábrázolása egy kisangyalnak.
Ezek az egymásnak ellentmondó tartalmat jelképező elemek mind a helyzet ellentmondásosságát hivatottak érzékeltetni. Ezt csak fokozza, hogy míg a háttér rendezett, addig az előtérben rendetlenség van.
A képen talán legszembeötlőbb dolog a férfi tekintélyes méretű bránere. Némi méregetés, számítás (a számítás elméletét lásd a Dávid szobráról írt cikkben) után azt az eredményt kaptuk, hogy az úr pélója kb. 30 centiméter hosszú!

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr992571150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása