Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az utóbbi napokban különös humanoidokat (emberszerű lényeket) véltek látni Sopron környékén. Munkatársaink utánanéztek, van-e valóságalapja a híresztelésnek.
Hogy valóban idegen létformákkal van-e dolgunk, ahhoz további vizsgálatok szükségesek, azonban egy bizonyos: Sopront elözönlötték a külsőre megtévesztően emberszerű, de viselkedésileg szokatlan humanoidok.
Megfigyelésünk alapján megállapíthatjuk, hogy a Homo Sapiensszel szemben ezek az egyedek igen élénk színű hajpigmentációval rendelkeznek, leggyakoribb hajszín a pink, élénkpiros, kék és zöld. Biológusunkban felmerült a gondolat, miszerint a hajukkal fotoszintetizálnak, és a különböző fény-elnyelési spektrumok miatt ilyen különös színű a hajuk, de sajnos elegendő adat hiányában ez csak feltételezés.
További feltűnő tulajdonságuk, hogy kerülik az aszfalttal és betonnal való érintkezést. A járdán és utakon alig találni belőlük néhányat, ellenben az árkokban, a járda menti füvön tömegesen fordulnak elő.
Mozgásuk is jellegzetes, két pont között csak a legritkább esetben választják az egyenes utat, inkább színuszos pályákon mozognak. Étkezési szokásaik sem azonosak az emberekével, leggyakrabban kutyaeledelt, nyers babkonzervet és gyenge minőségű sört fogyasztanak.
Tudományos stábunk értetlenül áll a jelenség előtt. További kutatások nélkül semmi biztosat nem tudunk mondani, de az alábbiakban közzétesszük munkatársaink véleményét az idegenekről.
Dr. Timm (főbiológus, mikrobiológus, genetikus):
Néhány génmintát sikerült begyűjteni az ismeretlen egyedektől, és megállapítottam, hogy az nagyban hasonlít a Homo Sapiens DNS-éhez. Sok elkorcsosult, mutálódott génszakaszt találtam, ami alapján valamilyen mutáns emberfajjal lehet dolgunk.
Dr. Ming Peng (明朋, a kínai természetes orvoslás és az alternatív gyógymódok szakértője):
Étrendjük és társas viselkedésük alapján szerintem a Cro-Magnon-i előember leszármazottai lehetnek.
Dr. Jürgen Torres (szociológus):
Társadalmi felépítésük és életmódjuk alapján nagyon hasonlítanak a neandervölgyi előemebrekre. Kommunikációjuk kezdetleges, primitív. Társadalmi normáik sem illeszthetők be korunk civilizációjába.
Szájensz Béla (paranormális jelenségek szakértője):
Minden bizonnyal az NGC 253-as galaxisból származó idegenekkel van dolgunk. Valószínűleg alakváltók, és a Földre érkezve megpróbálták több-kevesebb sikerrel lemásolni az emebrek alakját. Az a tény, miszerint járásuk instabil, megerősíti feltételezésemet, hogy egy, a földinél jóval kisebb gravitációjú bolgóról származnak.
Dr. Josiko Hiroko (よしこ ひろこ, mikrobiológus, génsebész):
Meglepően gyakori köztük a zöld hajszín. Ezt midnen bizonnyal zöld színtestek okozzák, feltételezhetően aktívan fotoszintetizálnak. Nem kizárt, hogy egy titkos Puerto Rico-i laboratórium félresikerült génkísérletéről van szó. Volt már rá incidens, hogy egy ottani laborból elszabadult egy kísérleti egyed, most sincs kizárva ez.
Dr. Lakatos Musztafa Jenő (مصطفى, alkalmazott biológus):
Szerintem szilícium-alapú létformával van dolgunk. Valószínűleg a szervezetüket alkotó szilícium-alapú polimerek lebomlanak az aszfalt összetevőinek hatására, ezért kerülik az aszfaltozott utat.
További két munkatársunk, Dr. Fütty Imre urológus és Dr. Puna Jolán szülész-nőgyógyász nem akart véleményt mondani.
Kedves olvasóink, egyelőre ennyit siekrült megtudnunk erről a különös jelenségről. Munkatársaink tovább kutatnak, és reméljük, hamarosan további információkat közölhetünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://pvtud.blog.hu/api/trackback/id/tr72130305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása